Moby Dick Porsche

A fantasztikus Porsche modellek építésével foglalkozó kaliforniai vállalat, a Bisimoto Engineering bemutatta legújabb projektjét, Moby X-et.

Porsche 935 Moby XAz ACRONYM társalapítójával, Errolson Hugh-val és a koncepciótervező Khyzyl Salem-mel együttműködve tervezték, hogy ez a koncepcióautó 100% -ban elektromos legyen, mégis tükrözze a 70-es évek végén híres Porsche 935 Moby Dick-et.

Porsche 935 Moby XAz általában Moby Dick-ként emlegetett Porsche 935 a Porsche 911 verseny változata volt. Agresszív aerodinamikája, valamint a bálna farkához hasonló hatalmas hátsó szárnya ihlette az elnevezést. Ahogy az elektromos klasszikus autók piaca folyamatosan növekszik, a Bisimoto arra számított, hogy a versenyautó esztétikáját összeolvasztja az elektromos meghajtással. 32 kWh akkumulátorral és 637 LE háromfázisú motorral felszerelve a Porsche 935 Moby X állítása szerint olyan gyors, mint egy benzines autó.

Porsche 935 Moby X

Khyzyl Saleem, a brit videojáték-autótervező szerint egy olyan ikon tervezésére törekedni, mint a 935 elég nagy kaland volt. A Moby X esetében az autó eredeti megjelenését illetően a legjelentősebb változások az elülső középső részhez, a lökhárítók oldalán található LED-es fényszórókhoz vagy a speciális aerodinamikai készlethez kapcsolódnak, mint például a küszöbök meghosszabbítása.

Porsche 935 Moby X

“Nem tudok túl sokat mondani ebben a szakaszban, kivéve, hogy ezt az autót IS a Bisimoto építi, és a kész autó még ebben az évben elindul! ’Khyzyl Saleem kommentálta az Instagram-on.

Porsche 935 Moby X

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek