Óraipari szuperlatíva

Roger Dubuis svájci luxusóragyártó ismét visszatért a nyilvánosság elé egy új lélegzetelállító órával, amely a Lamborghini design eddigi legextrémebb értelmezése lehet.

Az erőteljes Lamborghini Huracán STO sportos színe szolgálta a fő inspirációs forrást ennek a különleges projektnek, ezért az órát úgy tervezték, hogy alaposan tanulmányozták a szupergép minden vonalát és műszaki jellemzőjét.

Lamborghini Huracán STO

Az autóipari szuperlatíva, a Huracán STO tulajdonképpen a Lamborghini Squadra Corse gyártmányú Huracán Super Trofeo EVO versenysorozatának örökségéből származik, hátsókerék-meghajtással és V10-es, szívó motorral rendelkezik, amely 640 lovat küld a tengelyen keresztül, 310 km / h maximális sebesség felé haladva.

Lamborghini Huracán STO

Az Excalibur Huracán STO 45 mm-es karcsú karbon tokja fekete DLC titánkerettel egészül ki, és egy automatikus RD630 kaliberrel rendelkezik, méhsejt motívummal. A kiváló, 12 ° -os szögben elhelyezett egyensúlykerék, 360 ° -os lengő tömeggel kombinálva, dinamikus hatást eredményez, amely után megfordulnak az emberek – akárcsak egy Huracán.

Lamborghini Huracán STO

A felső rész úgy lett kialakítva, hogy megmutasson egy támasztórudat, amely emlékeztet arra, hogy a Lamborghini Huracán szuper autó V10-es motorjának vezetői mit találnak a motorháztető alatt. A végén mindezt elegáns bőrszíj perforált kék borjúbőrből és szép narancssárga részletekkel ellátva. Az árcéduláról még nincs információ.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek