Negar Akd futurisztikus sziklaháza

A természet, mint az élet alapja és forrása a tisztelet és a lélegzés tere. Az embernek a természettel integrált életre kell törekednie úgy, hogy a lehető legkevesebb kárt okozza neki, mint egy kedves barátnak, hogy megtapasztalhassa a kétirányú békét ebben az életben.

Negar Akd

Az ember békességet tapasztal amikor a természetben van. Ezért az épület úgy épül a hegyet átszelő folyó köré, hogy amellett, hogy nem akadályozza annak átfolyását, szép barátságot köt vele, mintha ez a lakóhely a természet szívében alakulna ki.

Negar Akd

A projektet a test sejtjei ihlették, ahogyan teljesen összekapcsolódnak, egymás nélkül értelmetlenné válnak, és egy baráti közösséget alkotnak, amely egy magasabb célt követ. Ezért ennek az épületnek az összetevői amellett, hogy vizuálisan összekapcsolódnak, fizikailag négy irányból összefonódnak, és relatív centrizmust alkotnak, értelmetlenek és elválaszthatatlanok a többi összetevő nélkül.

Negar Akd

Bár ez az ötlet és a tervezés a Metaverse új világában készült, reméljük, hogy ez a tisztelet a valós világban is követhető, még akkor is, ha ez a virtuális világ az emberek virtuális lakóhelye. Ha a természettel kombinálódik, akkor a technológia lehetővé teszi, hogy ne váljon el az ember természetétől és békéjétől, hanem éppen ellenkezőleg, platformjává váljon e csodálatos érzés szimulálásának.

Negar Akd

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek