Ocean One

A Ludes Design Team a 21.századba akarja hozni az óceánjárók koncepcióját. A stúdió nemrég mutatott be egy új szuperjacht-tervet, amely visszahat az 1920-as évek tömeges személyhajóira, de tele van a legújabb és legnagyobb luxuskényelmi szolgáltatásokkal.

Az Ocean One névre hallgató, 350 láb hosszú hajót Wolfgang Ludes tervező alkotta meg Christoph Kuhnert közremüködésével. Impozáns mérete mellett egyszerű, elegáns vonalakkal rendelkezik, amelyek a régi klasszikus óceánjárókra emlékeztetnek.

Ocean One

A hajó 55 láb sugárral rendelkezik, és a víz feletti teljes magassága nagyjából 89 láb. Rengeteg helyet kínál a fedélzeten, amely legalább hét különböző szinten van elosztva.

Ocean One Ami azonban megkülönbözteti az Ocean One-t egy tipikus tengerjáró hajótól, az a fényűző elrendezése. Míg az RMS Queen Mary 2 – az egyetlen ma közlekedő óceánjáró – mintegy 2620 utast szállít kissé szerény méretű kabinokban, ez a hajó akár 20 tengerészt is képes elszállásolni 10 túlméretes lakosztályban.

Ocean One Az új tulajdonosnak teljes egészében egy saját fedélzete lesz, ami a fő és a felső szint fölé helyezkedik, hogy vitathatatlanul a lehető legjobb kilátást nyújtsa számára.

Ocean One

A külső designnak megfelelően a belső tér sem szenved hiányt csillogásból. Rengeteg plüss berendezéssel és arany díszítéssel rendelkezik, amik segítségével hangulatosnak és meghittnek hat annak ellenére, hogy a mennyezet magassága közel 9 láb.

Ocean One Máshol a projekt három medencét kínál – amelyek közül a legnagyobb meghaladja a 600 négyzetmétert -, valamint szabadtéri étkezőhelyeket és egy kiterjedt tengerparti platformot, ahol az ember élvezheti a rendelt G & T-t.

Ocean One

A hajó rendelkezik egy helikopterrepülővel és hidraulikusan süllyesztett, üvegfalakkal ellátott helikopter garázzsal is, amely megvédi a properreleket, ha nem használják.

Ocean One

Ocean One

Ocean One

Ocean One

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek