Okos Louis

A Louis Vuitton leleplezte a Snapdragon Wear 4100 platformmal működő okosóráját, amely jelenleg még mindig a legerősebb okosóra platform a Wear OS-hez. A Tambour Horizon Light Up a Tambour Horizonra épül, amelyet a vállalat 2019-ben jelentett be. Referenciaként a Tambour Horizon a Wear 3100-zal, 1 GB RAM-mal és Wear OS 2-vel indult.

Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up

Az óra 1,2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely egy rozsdamentes acél testben ül a karcálló zafírkristály alatt. Míg azonban a legtöbb kijelzővel ellátott okosóra gyakran beleesik abba a csapdába, hogy van egy lünettája (függetlenül attól, hogy milyen minimális), a Tambour Horizon Light Up elkerüli ezt a csapdát azzal, hogy a lünettát is interaktív dinamikus elemmé alakítja.

Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up

Ahogy a neve is sugallja, a Tambour Horizon Light Up lünetta a Louis Vuitton monogram mintájával, alatta pedig 24 LED-del van ellátva, amelyek hatására a minták a legkülönbözőbb színekben világítanak. Ezáltal az okosóra azt az illúziót kelti, mintha egy 360°-os “vízeséses” kijelzővel rendelkezne, amely a széleken áthajló, végtelen képernyőhatást kelt.

Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up

A Tambour Horizon Light Up egy folyamatosan bekapcsolt kijelzővel van felszerelve, amely számos testreszabható stílusban mutatja az időt, miközben lehetővé teszi az okosóra számos funkciójának elérését akár az érintőképernyő, akár a korona és az óra jobb oldalán található két gomb segítségével. Az órának olyan operációs rendszere van, amely az Apple által “Made for iPhone” minősítéssel rendelkezik (ugyanakkor kompatibilis az Androiddal és még a Huawei harmonyOS-ével is), és jobbra húzva a “My Day” fülhöz juthatsz, amelyen megtekintheted a napi feladataidat, a lépésszámlálót és a pulzusszámot.

Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up

Ha viszont balra húzod a lapot, a Tambour Horizon Light Up speciális “My Travel” oldalára jutsz, ahol hozzáférhetsz az utazási tervekhez, megtekintheted a beszállókártyákat, valamint a Louis Vuitton 30 szakértő által összeállított városkalauzát. Lefelé lapozással megjelenítheted az értesítéseidet, míg felfelé lapozással megtekintheted az időjárást és a levegő minőségét a tartózkodási helyed alapján. A Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up ára nem meglepő módon 3300 dollár (végül is egy luxus okosóráról van szó). A készülék világszerte megvásárolható lesz a Louis Vuitton weboldalán és a kiskereskedelmi üzletekben.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek