Ötvenmillió dollár a coloradói luxusbirtokot, ami a sportolók paradicsoma

Koronglövészet, lovaglás, jávorszarvas vadászat. Ezen a birtokon minden van, ami szem-szájnak ingere. Greg Norman, a golflegenda eladásra kínálja 1300 négyzetméteres coloradói luxusházát.

 Seven Lakes Ranch

A Seven Lakes Ranch névre keresztelt birtok a White River erdő közepén található. A főépületben nyolc hálószobát, kilenc fürdőszobát és két vendég fürdőszobát alakítottak ki. Az első emeletet lenyűgöző boltíves mennyezet borítja, de van itt egy bár, étkező, modern konyha és házimozi is. A főbejáratnál egy agancsokkal díszített, lenyűgöző csillár köszönt minket, a kőből készült kandallók és fémes felületek pedig igazi vadnyugati hangulatot teremtenek.

 Seven Lakes Ranch
A birtoknak azonban nem mindig volt ilyen rusztikus kinézete. Az előző tulajdonos céges üdülőként használta, így amikor Norman tulajdonába került a luxusház, mindenhol sötét, mély színek uralkodtak. Két év alatt azonban Norman és felesége, Kristen igazi sportparadicsommá alakította a helyet.

 Seven Lakes Ranch
A házban a legnagyobb hálószobát hat kisebb háló egészíti ki a második emeleten, lent pedig egy borospincét is kialakítottak. A hatalmas hátsó terasz tökéletes a nyáresti sütögetésekhez.

 Seven Lakes Ranch
A főépület designja valóban lenyűgöző, de szót kell ejtenünk a sportolási lehetőségekről is. A vendégek horgászhatnak a folyóban, lovagolhatnak a hatalmas birtok tavai között, vadászhatnak jávorszarvasra az erdőben, de még agyaggalambra is lövöldözhetnek, ha ahhoz támad kedvük. A birtokon három istálló is található, de meglepő módon golfpálya a környéken sincs. Ez Norman tudatos döntése volt, hiszen ezen a környéken egyszerűen nem érné meg fenntartani a pályát.

 Seven Lakes Ranch
Látjuk, hogy egy igazán lélegzetelállító birtokról, főépületről és vendégházakról van szó, és ez az, amit Norman a legjobban szeret benne. „Itt mindenki kipróbálhat valamit, amire korábban nem is gondolt volna.”

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek