Pálmalevél alatt

Ez a levél alakú zuhanypanel, az úgynevezett ORA zuhanyrendszer, egy esztétikusan lenyűgöző fürdőszobai zuhanykabin, hihetetlen víz-újrafelhasználási technológiával. A zuhany önmaga által előállított gőzt, valamint saját víztisztítórendszert használ. Az akril zuhanypanel felszívja és elvezeti a felhasznált vizet, majd megtisztítja és újraelosztja a WC-ben, az öntözőegységekben vagy más vízzel kapcsolatos újrafelhasználás céljából.

A Vlagyimir Polikarpov által tervezett víztakarékos zuhanyrendszer látványos levélszerű kialakítással rendelkezik, amely körülbelül 6 méter magas, ha a zuhanykabin falára szerelik. A levélzuhany szetthez hozzáillő zuhanyfogas is jár, amely szintén a falra szerelhető, és a rendszer innovatív gőzelnyelő pálcáját tartja.

Vlagyimir Polikarpov

A fenntartható levél alakú zuhanyrendszer állítólag 50% -70% -kal csökkenti a háztartások vízfelhasználását, így a levél alakú zuhanypanel tökéletes lehetőség azok számára, akik zöldre szeretnének váltani. A panelen található digitális kezelőfelület lehetővé teszi a víz hőmérsékletének és áramlásának megváltoztatását, fényes arannyal van színezve, hogy illeszkedjen a rendszer fali paneljének gyönyörű háttérvilágításához.

Vlagyimir Polikarpov

A környezetbarát zuhanypanel egy darabból áll, az ábrázolt zuhanykabin 6,5 láb magas, kb. 2,2 láb széles és alig 2 láb mély. Maga a zuhanytálca mérete 6,5 láb széles és körülbelül 2,3 láb mély, bár a termékleírás szerint egyedi méretekben is rendelhető.

Vlagyimir Polikarpov

A levélzuhany rendszer vize egy borostyánszínű üveglevél végéből ömlik a többfunkciós zuhanykabin tálcájába, amely nagyjából 15 liter vizet képes befogadni. Ezt a víztakarékos zuhanyrendszert Kijevben, Ukrajnában hozták létre, és Európában a Platinum A’Design Díjjal tüntették ki a Fürdőszoba bútorok és szaniterek kategóriában, amely csak a design legjobbjait emeli ki számos területen.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek