Kémhajó

A szlovén dizájncég most bemutatta az új, 190 láb hosszú felfedező koncepciót, amelyet a Mission Impossible filmek ihlettek, és mondanom sem kell, hogy ütős lett.

A Mr. Hunt névre keresztelt 190 lábas hajó nevét a 3,5 milliárd dolláros franchise gyors észjárású főszereplőjéről, Ethan Huntról kapta ( akit Tom Cruise alakít), és fel van szerelve mindennel, amire egy világszínvonalú kémnek szüksége lehet. A csapat úgy döntött, hogy a koncepciót egy teljes értékű felfedezővé alakítja, amelyet a nyílt tenger kezelésére terveztek.

Mr. HuntA hatfilmes sorozat mellett Mr. Hunt az SS Vega jellemzőit veszi át, amely az első yacht volt, ami átkelt az észak-keleti átjárón. Mint ilyen, a hajónak majdnem teljesen függőleges orra van, hogy könnyedén át tudjön törni a jégen, valamint modern hidrogén meghajtó rendszerrel rendelkezik a könnyű és gyors haladás érdekében. Mr. Hunt a tetőn lévő napelemekkel is rendelkezik, amelyek képesek ellátni a fedélzeti elektronikát, miközben Ön és barátai felfedezik a földgömb legtávolabbi pontjait.

Mr. HuntA háromszintes hajó fedélzetét úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb kültéri helyet biztosítsa, így a tengerészek élvezhetik az óceánra nyíló kilátást.

Mr. Hunt“A csapatot leginkább a” Mission Impossible “filmekben látható díszletek inspirálták, ezért a legkiemelkedőbb tulajdonságnak a jacht külső terek felé való nyitottsága számít.” Nyilatkozta a Vom Creations.

Mr. HuntAz tat egy külön pihenő résszel rendelkezik, míg a hátsó részén egy terjedelmes területen helyezkedik el a teljesen felszerelt bárral és egy jakuzzival.

Mr. Hunt

A fő fedélzet egy nagy kiterjeszthető emelettel rendelkezik a hátsó részen, ahol kém stílusú felszerelések tárolhatók, ezek közé tartozik három nagy teljesítményű jet-ski, amik könnyen elérhetőek ha menekülsre kerülne a sor. És bár még nem láttuk a belső tér elrendezését, leírása minden bizonnyal kényelmesen hangzik.

Mr. Hunt

A hajó összesen 10 vendég elszállásolására képes, öt részből áll, köztük egy főterem, ahonnan közvetlenül elérhető a jakuzzi, és négy VIP lakosztály. A vendégek szaunát, könyvtárat és egyéb luxus kényelmi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek. 11 személyzeti dolgozó számára is van hely.) Tökéletes hely a hűsölésre a küldetések között.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek