Hotel történelem

Az AZL építészei egy hatalmas szállodaprojektet hoztak létre Kínában egy lenyűgöző helyen. Az új épület a Tangshan dombjai között helyezkedik el, itt fedezték fel 1993-ban a „nanjing man” (a homo erectus egyik alfaja) hím és női koponyáját is, amelyek körülbelül 600 000 évre nyúlnak vissza.

Ruralation Museum HotelEz a „Ruralation Museum Hotel”-nek nevezett legújabb beruházás egy elhagyott kőbánya területét foglalja el, és a Nanjing Homo Erectus Ereklyemúzeum részét képezi. Az építészeti tervezés a hely hihetetlen történetéből és Tangshan kőfejtési hagyományaiból merít.

Ruralation Museum Hotel

Az új szálloda hatalmas, 5.500 m2 alapterületű. A vendégek ötféle luxusszállás közül választhatnak: az udvari szoba, a városháza, a családi villa, a hegyekre néző udvari villa és a VIP egyedi villa. Az egyéb létesítmények közé tartozik a kínai és nyugati éttermek, konferencia- és multifunkcionális terek, dizájn könyvtár, kiállítási terem, fitneszterem, meditációs hely, táji tevékenységi terület és egy szabadtéri medence.

Ruralation Museum Hotel

Az AZL építészei a szállodát három „vezérlőtengely” köré tervezték, amelyek mind a vendégek mozgását, mind a nézőpontját irányítják azzal az általános szándékkal, hogy az építészet eltűnjön a környező természetben.

Ruralation Museum Hotel

Az észak-déli tengelyen szinte ünnepélyes ösvény vezet az északi oldalon található hatalmas rotundához, amely a egy boltot relyt magában. A rotunda az egész építészet magja, valamint az észak-déli és a kelet-nyugati tengely találkozási pontjaként szolgál.

Ruralation Museum Hotel

A harmadik tengely a középtengely, amely nyugatra fordul és konzolos emelvényig nyúlik, ezzel hihetetlen kilátás nyújtva a hegyekre.

Ruralation Museum Hotel

A kő a Tangshan terület fontos jellemzője, és kiváló minőségű fehér cementje a városi terjeszkedés a jól ismert volt. Az AZL építészei a szállodát ehhez az örökséghez kapcsolják azzal, hogy a kőbánya hulladékköveinek felhasználásával építették meg a szállodát.

Ruralation Museum Hotel

Fehér betonhengerek, fehér kőfalak és fehér cementburkolat köti össze a múltat a jelennel. A fehér cement használata kiterjed a belső felületekre és a bútorok darabjaira is, ami tiszta, egyszerű és derűs atmoszférát eredményez belülről kifelé.

Ruralation Museum Hotel

Ruralation Museum Hotel

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek