Hírek Yacht

Hajóhalmozó

A hajósok között létezik egy „2 láb-itis” nevű betegség, amikor a hajósok állandóan egy olyan jármű után vágyakoznak, amely két lábbal hosszabb, mint a jelenlegi. Tom Brady, mint az amerikai sporthős és szívtipró, a „betegség” extrémebb esetével küzd. A Tampa Bay Buccaneers irányítója egy élő közvetítéses webináriumon mondta el, hogy elcseréli a Wajer 55S-t a […]

Hírek Yacht

Úszó palota

A Covid-járvány közepette Charly Phitoussi elindította az Instagram @prestigeyachts profilt, hogy bemutassa a világ kiemelkedő luxushajóit, és segítse a felhasználókat egy pillanatra elmenekülni. A fióknak most mintegy 120 000 követője van, és a párizsi tartalomgyártó úgy döntött, hogy a dolgokat egy újabb szintre emeli, és megtervezi saját „úszó palotáját”.

Hírek Yacht

Kémhajó

A szlovén dizájncég most bemutatta az új, 190 láb hosszú felfedező koncepciót, amelyet a Mission Impossible filmek ihlettek, és mondanom sem kell, hogy ütős lett.

Hírek Yacht

A cápakirály

A jacht felszerelése két vízeséssel, egy hangszigetelt mozival és egy 6 méter hosszú végtelen medencével válik teljessé. Négy hosszú év munkálatait követően végre kihajózott Rossivani legnagyobb és legújabb szuperjachtja. A 230 láb, azaz 70 méter hosszú jármű ez év január 15-én hagyta el először az olasz hajógyárat, hogy meghódítsa a tengereket.

Hírek Yacht

Tengerparti klub a tengeren

Nem titok, hogy a „ tengerparti strandklubok” a luxusjachtok népszerű kiegészítőjévé váltak, de az, amellyel az új Indah megajachtot szerelték fel, egyedülállónak számít a tengerparti járművek esetében. Valójában ez inkább egy epikus vízparti szórakozóhely, amely elegendő helyet kínál számunkra, a barátainak, sőt még a barátaink barátainak is, hogy igazán jól érezhessék magukat.

Hírek Yacht

Fibonacci, az úszó versenyzongora

A Fibonacci nevű elektromos katamarán, bár inkább hasonlít egy úszó versenyzongorára, autótervezők keze alatt született, akik úgy gondolták, hogy a yacht építés világa készen áll a jövőbe tekinteni.

All Tech Hírek

Retro jacht retro álmok megvalósításához

Az olasz Wooden Boats legújabb luxus hajója 12 méteres, egyedi és fából készült. Nem tipikus anyagnak számít a fa a modern luxus jachtoknál, a hajógyár viszont kombinálta egy fejlett karbon kompozittal, hogy érdekes kapcsolatot teremtsen a progresszív tengeri technika és az örök természet között.

Hírek Yacht

Luxussebesség

A Cheoy Lee végre lerántja a leplet a CL Yachts két új modelljéről is. A Hong Kong-i jachtépítő 130 éves múltra tekinthet vissza. Az új CL Yachts sorozat jachtjai olyan vízimádók számára készülnek, akik a sebességet és luxust is fontosnak tartják.