Penthouse 13.5 millió dollárért

A Esküdt Ellenségek sztárjának New Yorki Penthouse otthona 13.5 millió dollárért került piacra. Az ingatlan világában különösen népszerűek a duplex penthouse-ok. New York Cityben csak az elit néhány kivételes tagja tekintheti ezeket a luxus lakásokat otthonának. A penthouset nem más birtokolta 2008-ig, mint az Esküdt Ellenségek NYPD kapitánya, Olivia Benson (Mariska Haritay).

A tágas lakás több, mint 650m2-en terül el, beleértve mind a beltér, mint a terasz területét, a Chelsea-ben lévő Six Avenuen. Mind déli és keleti fekvésű, a több, mint 60m-nyi ablakfelület pedig jelentős mennyiségű természetes fényt biztosít.

Penthouse

Az alaprajzon jól látható a hatalmas nappali, mely 100 méter hosszan terül el, a három hálószoba és a három és fél fürdőszoba. A fő hálószoba az emeleten helyezkedik el és a New York Cityben található egyik legnagyobbnak mondják. A nappalitól a fő lépcső választja el, van saját terasza is.

Penthouse

A rezidencia igazi gyöngyszeme a túlméretezett külső terasz, melyről látható a neo-Grec stílusú Cupola is látszik. A 20 méteres harangláb csillogó arany bevonatot kapott és a világon csupán néhány hasonló van. Tökéletes hátteret biztosít egy munka utáni koktélhoz.

Penthouse

A luxus lakás az O’Neil Buildingben van a Nyugati 20.Utca és a 21.Utca találkozásánál. Mivel 1887-ben épült, a hétemeletes épület történelmi háttere modern kényelemmel párosul.

Penthouse

Az itt található 49 lakás lakói használhatják a majdnem 400m2-es tetőteraszt, a mosókonyhát és privát tárolóhelyiségeket. Portás szolgálat is van, valamint az épület állatbarát.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek