Rendezvény-sziget

A Waterstudio.NL és a Prospect Design International közös projektje, az Oceaya bemutatja a világ első úszó, átalakítható szórakozóhelyét, amely 2025-ben indul útjára.

Az Oceaya egy moduláris, többcélú szerkezet, amely dinamikus élményeket kínál, zökkenőmentesen áthelyezhető a világ minden táján, így sokoldalúan felhasználható célpontja lesz a különböző tevékenységeknek, többek között nappali társalgónak, éjszakai klubnak, étteremnek, mozinak és sok másnak.

A szórakoztatás és vendéglátás forradalmasítását célzó Oceaya a fenntarthatóságra és a hiteles élményekre helyezi a hangsúlyt. A 2025-ben induló hajó a főszezonban világszerte több célállomásra is eljut majd, kiszolgálva a legkülönfélébb igényeket.
A Waterstudio.NL építészek által tervezett, a MEYER Floating Solutions által tervezett és a Prospect Design International által készített Oceaya korlátlan dizájnnal és funkcionalitással büszkélkedhet, 370 négyzetméterről több mint 1,115 négyzetméterre méretezve.

Daniels Ikajevs alapító az Oceaya-t “a korlátlan dizájn és szórakozási lehetőségek bizonyítékaként” képzeli el. A platform átalakító képessége és a fenntarthatóság iránti elkötelezettsége az ingatlanok új paradigmáját tükrözi.

A szórakoztatáson túl az Oceaya elkötelezett a környezeti felelősségvállalás mellett, környezettudatos anyagokat használ, és támogatja a tengeri ökoszisztémákkal kapcsolatos tudományos kutatásokat.

A helyszín megkönnyíti a kutatók számára a hozzáférést, és finanszírozza az éghajlatváltozás, a tengerszint emelkedése és a tengeri élővilág megőrzése ellen küzdő projekteket.

Ikajevs kifejezi a projekt innováció iránti hajtóerejét, utalva a jövőbeli helyszínekre, amelyek új, elképzelhetetlen és magával ragadó élményeket ígérnek Európa-, Közel-Kelet-, Amerika- és Ázsia-szerte. Az Oceaya újradefiniálja az eseményélményeket a tervezők, a jet-setterek és a kalandvágyók számára, és jelentős lépést jelent az úszó szórakozóhelyek fejlődésében.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek