Rolls-Royce gótika

Szerintünk a Rolls-Royce Cullinan a luxus SUV-ok királya. Drake azonban úgy véli, mindig van hova fejlődni, ezért felkérte a Chrome Hearts-ot, hogy remixeljenek neki egy járgányt.


Az eredmény egy koromfekete óriás, ami a tökéletesnél is tökéletesebb. A kanadai rapper olyan büszke az egyedülálló autóra, hogy beleegyezett, hogy még átadás előtt kiállításra kerüljön a miami Institute of Contemporary Art-ban.

Rolls-Royce Cullinan
A különleges SUV távolról úgy néz ki, mint bármelyik másik Cullinan-verzió. Közelebbről megvizsgálva azonban már egyértelmű, hogy az autónak teljesen egyedülálló – egyenesen gótikus – a stílusa. A változások a motorháztető dísznél kezdődnek: az ikonikus Spirit of Ecstasy helyére egy egyedi tervezésű hármas sírkereszt került. A kerekek is újak: Drake modellje különleges alumínium abroncsokat kapott, melyeken a Chrome Hearts logóján kívül egy-egy gótikus betűtípusú „Fuck you” felirat is díszeleg.

Rolls-Royce Cullinan
Míg a külső módosítások viszonylag visszafogottak – amennyiben visszafogottnak tekinthető az említett felirat –, a beltér teljes átalakuláson ment keresztül. A Chrome Hearts Cullinanben minden, még a középkonzol, a műszerfal és az ajtó belső oldala is steppelt fekete bőrből van. És ezúttal nem csupán a hagyományos gyémántalakú mintázatról van szó: keresztek, Bourbon-liliomok és ezüst díszek tömkelege díszíti az autót. A dizájnt – melyre a „What’s Next” klipjében már vethettünk egy-két pillantást – a Drizzy nevével ellátott lehajtható napellenző, az egyedi tervezésű Chrome Hearts klímagomb és az ezzel harmonizáló bőr kulcstartó teszi teljessé.

Rolls-Royce Cullinan
Az őrületes SUV testre szabása egy egész évig tartott, és a GQ szerint a projekt Drake készülő, hatodik albumának, a Certified Lover Boy bemutatójának a része. És hogy miért éppen a Chrome Hearts? Nos, úgy tűnik, a rapper szíve ösztönösen húz a luxusmárkák felé. Előző évben olyan ékszerekkel dicsekedhetett, mint a gyémántberakású Rolex Day-Date és az arany Chrome Hearts karkötő, korábban, a „Laugh Now Cry Later” videójában pedig a márka kosaras mezét viselte. A Drake és a márka együttműködésének eredménye a limitált kiadású életmód kollekció is, ami kizárólag a Chrome Hearts miami üzletében elérhető. Ha a megfelelő társat még nem is, a hozzá illő márkát már biztosan megtalálta a rapper.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek