Saját szigeted lehet Fijin

Elrejtőznél egy kis pihenésre a világ zaja elől? Ha van néhány milliód, szerencsés vagy. A magán szigetek krémje most eladó.

Fiji szigete mellett található a Mai Island, mely amellett, hogy privát szférát kínál, exkluzív is. A 32 hektárnyi zöld terület csupán helikopterrel vagy hajóval megközelíthető, körülbelül 90 perc alatt elérhető a közeli Vanua Levu szigetről. A sziget déli része több száz méteres tiszta strandot kínál, északi részének mély vize viszont tökéletes a szuperjacht lehorgonyzására.

Mai Island

A szigetre érve felfedezhetjük annak természetes szépségét. Lépcsőzetes vízesések, magasra nyúló kókuszpálmák, érintetlen korallzátonyok nyűgözik le az oda látogatót. Édesvizű tava igazán friss vizet kínál.

Mai Island

Ha ez még nem lenne elég, a sziget saját régészeti lelőhellyel is rendelkezik, amely egy több, mint 300 éves házvezető házának alapja. A helyet kézzel ásott völgy veszi körül, ahonnan egy út egy kb 2x3m-es kő fürdőhöz vezet, melyet egy felette lévő forrás táplál.

Mai Island

Ha eljött az idő, hogy álomra hajtsuk a fejünket, megtehetjük azt a szigeten lévő fő rezidencián. A 70m2-es vidéki stílusú ház egy hálószobát, egy fürdőszobát és egy nappalit kínál. Fa panelek és tradicionális mestermunka adja az igazi fiji érzést. A méretes terasz csak hab a tortán. Két személyzeti negyed tartozik hozzá, mely a sziget különálló részén található.

Mai Island

Az igazi oázist korábban 4.2 millió dollárért kínálták, de most július 25-én aukcióra bocsátják. A sziget szabad tulajdonjogot kínál, mely a Fiji szigeteinek csupán 8%-ára jellemző.

Mai Island

Mai Island

Mai Island

Mai Island

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek