Csodálatos rejtekhely bambuszból

A Studio WNA egy csodálatos nyitott házat épített Balin. A “Hideout Horizon” névre hallgató épület csupán bambuszból készült és első pillanatra levesz bárkit a lábáról, aki szívesen elrejtőzne a világ zaja elől. A ház három szintjét egy bambusz rámpa és létrák kötik össze. A 80m2-es építmény teljesen nyitott, ennek ellenére védett a természet erőitől a hatalmas fű tetőnek köszönhetően.

“Hideout Horizon”

A “Hideout Horizon”-t a Studio WNA a Hideout Bali-val együtt tervezte, hogy bemutassa vendégeinek az igazi balinéz természetet. A bambusz ház nyitott tér dizájnnal készült, funkcióit tekintve pedig három szintre tagolódik. A földszinten a vendégek egy teljesen felszerelt konyhát találnak, valamint egy otthonos nappalit függőággyal, egy fürdőszobát szabadtéri zuhanyzóval és egy kültéri-beltéri medencét.

A “Hideout Horizon” egy fő lakosztállyal és két egyszemélyes ággyal rendelkezik, a medencére nyúló háló pedig még több helyet biztosít a pihenésre.

“Hideout Horizon”

A látogatók könnyedén elérhetik a hálót a bambusz polcokra felmászva vagy a fő ágyról, hogy élvezhessék a hegyvidéki táj, az aktív vulkán és Bali legmagasabb pontjának látványát.

A bambusz rámpa egy hatalmas, 240cm széles kör ágyhoz vezet a fő lakosztályban, melyhez kétrétegű moszkító háló tartozik, hogy biztosítsa a nyugalmat és biztonságot. A természetes ventillációnak és a bambusznak köszönhetően a hőmérséklet még kiegészítő légkondícionáló vagy ventilátor nélkül is kényelmes és állandó.

“Hideout Horizon”

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek