Szénszálak hangszála

A szénszálak egészen más tulajdonságokat kölcsönöznek egy gitárnak. Amellett, hogy gyakorlatilag törhetetlenné teszi és valószínűleg megnégyszerezi az élettartamát, egyedi hangszínt kölcsönöz. A szénszálas, teljesen grafitos szerkezet kristályos és részletes hangzást kölcsönöz a gitárnak, miközben nagyobb akusztikus hangerőt is lehetővé tesz a hangszer számára. Az eredmény jobb építési minőség (ragasztó, merevítők vagy bármilyen további rögzítés nélkül), valamint jobb hangzás.

LAVA ME PROA LAVA ME PRO gitár egyetlen darabból, teljes egészében szénszálból készül. Az ívelt, egy darabból álló, a testtől a fogólapig tartó, folytonosság megszakítása nélküli konstrukcióval a LAVA ME PRO kétségtelenül erős és könnyű. Amellett, hogy a LAVA ME PRO félig akusztikus, olyan hangszedőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy elektromos gitárként is működjön. Az előerősítő és a hangszedő vezérlőpanel közvetlenül a gitártest tetején helyezkedik el, ahol a játékos finomhangolhatja a gitár által előállított elektromos jel hangzását.

LAVA ME PRO

Akusztikus használat esetén a gitár éles és hangos hangzást produkál a szénszálas felépítésnek és a közvetlenül a húrok felett található furcsa hanglyuknak köszönhetően – ez a részlet a LAVA ME PRO-nak azonnal emlékezetes esztétikát kölcsönöz.

LAVA ME PRO

Félakusztikus jellege egy akusztikus gitár hangzását adja egy elektromos gitár rugalmasságával. A tetején található gombok lehetővé teszik, hogy a hangzást tökéletesen hangold, míg a processzorok és modulok hozzáadásának lehetősége segít a gitárt alkalmi hangszerből színpadi fellépésekre készült, erőteljes gitárrá alakítani.

LAVA ME PRO
“Az újszerű és csúcstechnológiás szénszálas testet a repülőgépekben használt rendkívül könnyű, de merev méhsejtes szerkezet ihlette. A szénszálas rétegek kombinálása a LAVA “Phantom Structure” mézsejtes hangfalával új dimenziót ad a hangzásnak, hangos, de organikus hangzást produkálva minden akkorddal vagy pengetéssel” – mondja a LAVA MUSIC csapata. A Lava Me Pro Carbon Fiber Guitar a 2021-es év iF Product Design Award díját is elnyerte.

LAVA ME PRO

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek