A legenda háza

Évtizedekkel Steve McQueen korai halála után, a színész laza öltözködési stílusát ma is legendák övezik. A Persol 714 napszemüveg jelenleg is az egyik legfontosabb darabja a márkának, a Heuer Monaco Ref. 1133, amit a színész a Le Mans című filmben visel, pedig több mint 2 millió dollárért kelt egy aukción.

A King of Cool – ahogy McQueent becézték – ingatlangyűjteményéről azonban nem gyakran esik szó, holott ez nyilván nagyobb értékkel bír, mint akármelyik karóra, amit 50 évvel ezelőtt hordott. Az egyik, malibui villa, mely egy ideig az otthonául szolgált, most 12 millió dollárért az Öné lehet.

Malibu Beach
McQueen az 1970-es évek második felében, feleségével, a színésznő Ali McGraw-val lakott a 3300 m2-es vityillóban – ez volt a pár elsődleges otthona. Azóta az új lakók számos változtatást tettek: „új a padlózat, felújították a konyhát, a tárolóhelyiségeket és a fürdőszobát” – sorolja Shen Schulz, a Sotheby’s International Realty ügynöke a Mansion Globalnak. „A partra vezető szakaszt is kicsinosították.”

Malibu Beach
Ami változatlan, az a mesebeli környék. A villa egy privát, elzárt utcában áll a Broad Beach Road főút közelében. Külön jó hír, hogy saját partszakasszal rendelkezik, igaz, ez a környező tengerparti villákhoz képest nem valami tágas.

Malibu Beach
A házban öt hálószoba és öt fürdő található, és szinte minden ablakból és erkélyről a tengerre látni. A fő hálószobának privát teraszai, valamint saját gardróbja és márványozott fürdőszobája van, és a földszinten kialakítottak egy lazító részleget is minibárral, fürdővel, verandával. A napfényes konyhában egész tömegek elférnek, rengeteg a tároló hely, kényelmesen lehet sütni-főzni.

Malibu Beach
Jó volna, ha a ház mellé még egy kocsi is járna az A chicagói tanúból – a színész elvileg elég csinos autókollekcióval rendelkezett. De talán a tengerparton napozva már nem is hiányolnánk ezt annyira.

Malibu Beach

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek