Szivárványhatás

Ha az Ulysse Nardinra gondolsz, minden bizonnyal egy merész óra képe jut eszedbe. Talán egy túlméretezett búvármodellt képzelsz el, amely a márka tengeri kronométerek hosszú történelméből merít, vagy az ikonikus Freak teljesen fekete változatát, amely szilícium csigaházzal rendelkezik.

Az idei Genfi Órásnapokon az Ulysse Nardin új szintre emeli merész esztétikáját, és két teljes spektrumú színnel büszkélkedő modellel ugrik fel a szivárványos vonatra.

Ulysse Nardin
Az Ulysse Nardin a Geneva Watch Days alapító márkái között volt, amikor az esemény 2020-ban elindult. Itt olyan modelleket mutatott be, mint a 211 gyémántot tartalmazó Sparkling Blast és a Blast Tourbillon kollekció, amelyek mindegyike teljesen átlátszó számlap és tokfedéllel rendelkezik, amely teljes pompájában mutatja meg a szerkezetet. Túlszárnyalni önmagát nagy teljesítmény lenne, de ismét csak a merészség az egyetlen módja annak, ahogy az Ulysse Nardin tudja, hogyan kell órát készíteni.

Ulysse Nardin
Nézzük csak meg a Blast Tourbillon Rainbow modellt, amely egyesíti a Sparkling Blast drágakőbe foglaltságát és az eredeti Blast Tourbillon tourbillon technológiáját. A debütáló Blasthoz hasonlóan az új Rainbow is azonnal felismerhető a csontvázas “X” számlapjáról, a 45 mm-es, masszív tokról és a 12 óránál elhelyezett platinából készült mikrorotorról.

Ulysse Nardin

A megjelenés fekete DLC titánium tokkal és vízálló bársonyos gumiszíjjal vagy fekete aligátorszíjjal választható. Végül ez a teljesen fekete vászon tökéletes hátteret teremt az összesen 50 rubin és zafír bagettnek, amelyek a lünettán és az indexeken pattognak.

Ulysse Nardin

Belül az UN-172 kaliberű szerkezetet találja, amelyben a márka legendás szilícium technológiája kiterjed a járókerékre, a horgonyra és az egyensúlyrugóra is.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek