Tavaszi szünet egy luxusjachton

A 60 méteres Slipstream készen áll, hogy körbejárja veled az egész világot! Ráadásul rengeteg játékot is tartogat számodra. Mitől lesz a jachtbérlés sikeres? Talán a rugalmasság a válasz, vagy a legénység, akik szinte családtaggá válnak az út végére? A Slipstream kapitánya szerint ez mind fontos. A szuperjacht már kilenc éve járja a vizeket, a kapitány, Phil Stevens elmondása szerint pedig akik egyszer kipróbálták, biztosan visszatértek rá az évek során.

SLIPSTREAM

A Slipstreamet a Winch Design belsőépítészeti cég tervezte. Olyan aprólékosan alakították ki, hogy a szőnyeg és mennyezeti panelek tökéletes összhangban vannak.

SLIPSTREAM

Krémszínű bútorokkal rendezték be, amelyekhez fekete bőrfotelek dukálnak. A skylounge házimoziként is használható, hiszen teljesen elsötétíthető a helyiség.

SLIPSTREAM

A Slipstream számos vízi játékkal is szolgál a vendégek számára, köztük paddleboarddal, kajakokkal és csúszdával. Természetesen lehetőséget biztosítanak a jet-ski jogosítvány megszerzésére is nyaralás közben.

SLIPSTREAM

A jacht egyébként akár 80 mérföld/óra sebességgel is tud száguldani a vízen, és a vendégek vitorlás órákat is vehetnek Bentől, vagy megtanulhatnak wakeboardozni Liamtől, de a stewardess, Tiffany még zumba órákat is tart a fedélzeten. Nem meglepő tehát, hogy mindenki inkább a hajón tölti az időt, mint a városban nézelődéssel.

SLIPSTREAM
A Slipstreamen akár 12 vendég is kényelmesen elfér a hét rendelkezésre álló kabinban, és ha valaki edzeni akar, csak le kell ugrania az edzőterembe. A VIP kabinhoz saját erkély is tartozik, ahonnan elképesztő kilátás nyílik a tengerre.

SLIPSTREAM

A legnagyobb kabinban egy dolgozószoba is helyet kapott, az üvegajtók innen pedig egyenesen a kilátóterembe vezet. Ha egy vendég szeretné még tökéletesebbé tenni a pihenését, a Slipstream képzett masszőze, Tammy bármikor a rendelkezésére áll.

SLIPSTREAM

Phil kapitány szerint reggel 5 órakor a legszebb a napfelkelte a fedélzetről, de ha valaki nem szeret korán kelni, az este 6 órai jacuzzis koktélpartin is szeretettel várják.

SLIPSTREAM

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek