Tondagraph Slate Parmigiani Fleurier

A stílusos és modern tourbillon kronográf harmonikus színekkkel járult hozzá az óra kivételes személyiségéhez.

Az eredeti koncepció a személyes tudással párosult. Amikor minden fontos részletet kidolgoztak, a végleges narratív struktúra került helyre. A Tondagraph Slate-tel a Parmigiani ezeket a fontos lépéseket követte és a finomhangolás után megszületett a legmodernebb műszaki tervezésű kronográf.

Tondagraph Slate Parmigiani Fleurier

A kompozíció vezető szereplője, a palaszürke színű rizsszem stílusú számlap került a középpontba. A 6 óránál nyíló turbillon biztosítja a kibontakozásához szükséges helyet. A szimmetrikus, elválaszthatatlan kis másodperc számláló 9 óránál tökéletesen kiegészíti a 3 óránál lévő 30 perces totalizert. 12 óránál az időtartalék jelenik meg. Ellentétben az első 2009-ben kiadott Tondagraph Tourbillon kronográf, ez az óra a percekre koncentrál. Elegáns, leegyszerűsített perc- és óramutató egészíti ki.

Tondagraph Slate Parmigiani Fleurier

A 43mm-es rose gold tok 10 méterig vízálló és kézzel felhúzható mozgóegységet tartalmaz. A PF354 kaliber az időadatokat és a rövid távú időmérést hangolja össze, míg 65 órára elegendő energiát szolgáltat. A zafír-kristály hátfal lehetővé teszi a 295 alkatrész és azok hagyományos kivitelezésének felfedezését, melyet a Fleurier óragyártói tettek lehetővé.

A Havana színű Hermés alligátorbőr szíjat ardillon csat rögzíti és átfogja a könnycsepp alakú füleket. Ára 199 ezer svájci frank.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek