Túlvilági rezidencia

A Gustavo Rodriguez által tervezett, túlvilági rezidencia nem éppen a Palm Beach Gardenben megszokott stílust képviseli – legalábbis kívülről nem. Szögletes külseje azonnal megragadja a figyelmet a perforált panelekkel, amelyek a hullámokat hivatottak utánozni. Őszintén szólva, az egész inkább egy szoborra hasonlít. De a legjobb az egészben az, hogy akár lakhatsz is benne.

Belül öt hálószobát és 10 fürdőszobát találsz egy nagyvonalú 1040 négyzetméretes területen. A kortárs ingatlan egy nagyszerű előcsarnokba nyílik, ahol magasba törő, 7,6 méteres mennyezet és egy üveggel felfüggesztett lépcsőház található.

Az előcsarnok mögött található a tágas nappali, amelyet egy feltűnő, fémes kék színű, dupla magasságú kandalló horgonyoz le, amely szép színfoltot ad. Természetesen az ínyenc séf konyhája egyedi láthatatlan szekrényekkel és csúcsminőségű Miele készülékekkel van díszítve. Ráadásul van egy hatalmas sziget, amelybe már étkezőasztalt is beépítettek.


Az üveggel burkolt lift könnyű hozzáférést biztosít a második emeletre, ahol egy loft stílusú dolgozószoba, amely az alatta lévő lakótérre néz, két vendég hálószoba és fürdő, egy gyerekszoba és egy másik konyha található. Ami azonban még figyelemre méltó, az az egyedi színházterem, amely kilenc üléssel és egy 5 méteres képernyővel van felszerelve.

További előnyök közé tartozik a saját privát edzőterem és egy szuper stílusos otthoni iroda könyvtárfallal. Azonban a pazar elsődleges lakosztály vetekszik az összes többi szobával, felszerelve a kettős fürdőszobával.


Ami a telket illeti, nos, az ugyanolyan lenyűgöző, mint a ház többi része. Padlótól a mennyezetig érő tolóajtók vezetnek a hátsó udvarra, amelyet egy hatalmas, 23 méter hosszú sós vizes végtelen medence emel ki.

Természetesen egy szabadtéri zuhanyzó is van, ha le kell öblíteni magad. Még jobb, hogy a telket egy 4000 négyzetméternyi buja, japán ihletésű kertépítés veszi körül, így igazi trópusi oázisnak tűnik.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek