Vizek vulkánja

A Forge névre keresztelt új 80 méteres hajót egy vulkán ihlette, és úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint a Vezúv a nyílt tengeren. Ennek érdekében a hajó jégosztályú acéltestét egy hegyes, piramis alakú, obszidiánfekete színű alumínium felépítmény és egy sor szögletes, élénk narancssárga színű fedélzet koronázza.

Forge

A Forge jellegzetes külső sziluettje érdekes belső tereket is eredményez. A sky lounge például hihetetlen boltíves mennyezettel rendelkezik a felépítmény kúp alakjának köszönhetően. Hasonlóképpen, a tulajdonos lakosztálya közvetlenül a hegy csúcsán található, és panoráma üvegmennyezettel van ellátva a csillagok megfigyelésére.

Forge

A 12 méteres szélességgel a Forge nagyvonalú belsőt kínál. Glasson szerint a belső teret meglehetősen egyszerűnek tartották, hogy ellensúlyozza a merész külsőt, de mindenütt természetes anyagok és elegáns, kortárs bútorzat várható.

Forge
Mint minden jó felfedezőhajó, a Forge is bővelkedik luxusfelszereltségben. A kiterjedt, körbejárható hídfedélzet „olvadt lépcsővel” van felszerelve, amely egy ellenáramoltatott úszómedencéhez, egy teljesen felszerelt edzőteremhez, egy szaunához és egy nappali társalgóhoz vezet, kihajtható erkélyekkel.

Forge

Egy másik csúcspont a szenzoros deprivációs tartály, amely csendes menedékként használható a külvilágtól. Mindennek tetejébe van egy helikopter-leszállóhely az elülső részen és egy teljes gerendázatú garázs a hátsó részen, ahol egy teljes flotta elhelyezhető.

Forge
Glasson, aki több mint egy évtizedig szuperjacht mérnökként dolgozott, mielőtt az M51-et elindította, elmondta, hogy a Forge hibrid dízel-elektromos meghajtási rendszerrel lesz felszerelve, amely 5000 tengeri mérföldes (9260 km) hatótávolságot ígér. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nincs olyan vulkán a Földön, amely mindezzel versenyezhetne.

Forge

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek