Vízpart, luxus, hangár, Idaho – mindez 30 millió dollárért

A Coeur d’Alene tó partján található jelenleg Idaho legdrágább, vízparti birtoka, pusztán 30 millió dolláros kikiáltási áron. A Sky Pine Estate 18 hektáros teleken elhelyezkedő épületkomplexumában elrepülne a járvány okozta karantén is. Az 1500m2-es ház mellett található iroda, fitness terem, homokos strand, magán helikopter-leszálló, két hangár a Coeur d’Alene reptéren, és egy 220m2-es csónakház is.

Luxus ház Idahóban

A telek kapujától lefelé haladva a kerítéssel övezett kanyargós kocsibehajtón egészen a védett csarnokban található bejárati ajtóig az embernek az az érzése, hogy egy üdülő-resortba érkezett.

Luxus ház IdahóbanÉpp csak a parkólóinas hiányzik. A nappalitól a konyháig, a földszinti bártól az összes kis otthonos hálófülkéig mindenhonnan ráláthatunk a vízre.

Luxus ház IdahóbanA négy hálókörlet mindegyike is a tóra néz, de a legnagyobbhoz külön saját konditerem és hatalmas fürdőszoba is tartozik, hogy rossz időben egy kád forró vízből is csodálhassuk a zord természetet.

Luxus ház IdahóbanMinden szoba tágasnak hat a magas mennyezet és az egész falakat helyettesítő ablakok miatt, de mégis átjárja őket a meleg otthonoság a kandallók, a természetes faszerkezetek, és a hangulatos kőfalak miatt.

Luxus ház IdahóbanSzórakozásért sem kell a szomszédba menni, ugyanis a ház alatti borospince mellett, külön borkóstoló helyiség, két bár, mozi- és játékszoba is található billiárd-asztallal, és számos játékgéppel.

Luxus ház Idahóban
De ha kintre vágyik az ember, akkor sem kell kompromisszumokat kötni. A nyugalmat a privát strand és a vízeséses patak, az izgalmakat pedig a jetskik és a hajók garantálják.

Luxus ház IdahóbanA buja, friss zöld birtok akár golfozásra is alkalmas, és ha ez nem lenne elég, a tágas garázsban bőven van hely néhány golfkocsinak is, amivel kényelmesen körbegurulhatunk a több hektáron.

Luxus ház Idahóban
A két hangár a közeli reptéren lehetővé teszi a zökkenőmentes légi közlekedést is, ahol csak át kell ugrani a helikopterbe, és a következő megálló a birtok privát helikopter-leszállója lehet.

Luxus ház Idahóban

Luxus ház Idahóban

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek