Zseb légkondi a Sony-tól

A nyári hőség tetőfokán tombol, valószínűleg a Sony tervezői sem fáznak az irodában vagy otthon. A hordozható és hordható légkondi, mely egy okostelefon app-jával irányítva hűt le bárhol és bármikor, elég idillinek tűnik, viszont nem állunk tőle távol. A Sony semmiképpen sem. A Reon Pocket a cég startup programjából való.

A Reon Pocket termoelektrika segítségével hűt, a Sony szerint viszont akár fűtésként is használhatjuk téli napokon. Akár 13 fokkal is hűtheti használója testét, valamint 8 fokkal emelheti.

Reon Pocket

Bluetooth segítségével működik, mérete pedig egy kártyatartóénál nem nagyobb, könnyen becsusszan a speciális atléta zsebébe viselője nyaka hátsó részénél. Applikáció segítségével pedig mobillal állíthatjuk hőmérsékletét.

Reon Pocket

A hordható légkondi IOS és Android rendszer támogatását is élvezi, akkumulátora 90 perces üzemidő után 2 óráig tölt. Úgy néz ki, mint egy Apple egér a maga 85 grammjával és USB-c-vel csatlakoztatható.

Reon Pocket

Először 2019 nyarán tűnt fel, viszont a Sony tervei szerint időben piacra dobnák a Tokiói Olimpiára. Ennek elhalasztásával egészen biztosan lesz idejük tökéletesíteni kütyüjüket, mely körülbelül 130 dollárba kerül majd.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek