25 millióért eladó a Star Trek otthona

A moziteremmel, amely épp olyan, mint az USS Enterprise parancsnoki hídja, a filmes esték egy másik galaxisba röpítenek majd ebben a luxus otthonban.

Star Trek

Rossz hír, de Leonard Nimoy hosszúkás Spock fülei nem tartoznak a házhoz. És sajnos az az életnagyságú Robby, a robot a Lost in Space-ből sem, a félelmetes Borg modellt pedig ne is kérdezd.

Nem, ha Marc Bell kockázatitőke-befektető és Tony-díjas Broadway producer, illetve Star Trek rajongó talál vevőt a 25 milliós házára Floridában, viszi magával az impozáns sci-fi relikviáit.

Star Trek

A jó hír? Ez a döbbenetes Star Trek tematikájú mozi terem vibráló padlóval 3D rendszerrel, 3 méteres képernyővel és az Enterprise hídjának másolatával együtt marad a házban. Az persze már az új tulajdonoson múlik, hogy megtartja-e a lila falakat és az vörös bőr kiegészítőket.

Star Trek

Azonban nem egyszerű megtalálni a tökéletes vevőt az ingatlanra. Bell, aki 21 évesen alapította meg webes cégét, amiből később a Globix Corp lett, először 2014-ben hirdette meg 222 ezer négyzetméteres otthonát 35 millió dollárért. 2017-ben az ár 29 millióra csökkent, most pedig némi financiális ösztönzésként már 24,99 millió dollárért elvihető.
„Egy élmény volt ebben a házban élni” – mondta Bell. „Ezt a házat a szórakoztatásra építették – minden hónapban rendezünk itt még most is adománygyűjtő eseményeket különböző alapítványoknak, és akár ezer embert is vendégül láthatunk vacsorára.”
De a gyerekek felnőttek és New Yorkban élnek, így Bell és felesége Jennifer Miami Beach-re költözött, ezért szeretné eladni a házat. „Nem kell Star Trek rajongónak lenned ahhoz, hogy itt élj, de mindenképp plusz lenne” – mondta a Penthouse magazin korábbi tulajdonosa.

Star Trek
A Ház Princton Estates közösségében található, amely Boca Raton exkluzív Woodfield Country Clubján (a tagok száma 425-ben van maximalizálva) belül helyezkedik el. A 2005-ben épült házat négy évbe telt megépíteni, 9 hálószobája, 16 fürdőszobája van, és egy saját helikopter leszálló tartozik hozzá.

Star Trek
Amíg a házat üresen fogják átadni, most igazi kocka-paradicsom. Ilyen a hatalmas játékterem több mint 60 klasszikus játékgéppel. A szomszédos videó játék szobát II. világháborús bunkerként álmodták meg, terepmintás hálóval a plafonon, homokzsákokkal, lőszeresládából készült ülésekkel és barakkszerű emeletes ágyakkal a pizsi partikhoz.

Star Trek
A gyerekek hálószobájában tovább folytatódik a fantázia: az egyik témája a mesebeli kastély kézzel festett falakkal, a másik pedig kalózok rejtekhelye elhagyatott szigettel, amelyben fa kalózhajó is van, amely az íróasztal funkcióját tölti be.
De a Star Trek moziterem Marc Bell kedvence. A szobát, amelyben 11 ülőhely van, négy év alatt fejezték be, és több mint egy millió dollárba kerülne lemásolni.

Star Trek
A hozzá kapcsolódó Star Trek bárból lehet a moziba jutni, amelynek ajtaja ugyanúgy nyílik, mint az Enterprise-on, ha pedig felnézel, az üvegszálak egy egész galaxisnyi csillagot varázsolnak a plafonra.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek