36 millió dolláros Miamiban épült penthouse

Az üvegfallal körbevett medence 198 méter magasan lebeg a levegőben, még a lélegzeted is eláll tőle. A Casa Di Mare – a tenger otthona – tökéletes név a lenyűgöző, 36 millió dollárt érő kétszintes penthouse számára, amely a Miamiban lévő Sunny Isles Beachen található.

Casa Di Mare

A 48. és 49. emeleten lévő 930 négyzetméteres penthouse 198 méter magasról tekint az óceánra. Amikor 2021-ben befejezik, egy tiszta napon akár a Bahamákat is láthatod majd az ablakból. Mi a helyzet a napfelkeltékkel és naplementékkel? Megérnek majd minden szelfit.

Casa Di Mare
Azonban akinek tériszonya van, biztos megremeg majd a gondolattól, hogy az üvegfallal keretezett kültéri medencében csobbanjon egyet. A két medence pont az óceánra néz és az épület legszélébe építették. A penthouse legfontosabb díszítőeleme az üveg. Gyakorlatilag mindent üvegfalak borítanak, így bentről is tökéletes kilátás nyílik a környékre. Mi a helyzet az 500 négyzetméteres terasszal? Üvegkorlát keretezi, természetesen.

Casa Di Mare
Az égi kastélyban hat hálószoba, nyolc fürdőszoba és két mosdó található. Az alsó szinten alakítják ki a nappalit, családi szobát, médiaszobát és edzőtermet. Itt óriási üvegajtókon át mehetünk ki a teraszra. Ugyanezen a szinten vannak a medencék, amelyek közül az egyik jacuzziként is funkcionál.

Casa Di Mare
A Casa Di Mare egyébként csak egy része az 1.8 milliárd dolláros Estates at Acqualina fejlesztésnek. A projekt végére két toronyház készül majd el, a Via Acqualina 777 és Via Acqualina 888, összesen 245 óceánra néző luxuslakással. A legolcsóbbat már 4.2 millió dollárért megvásárolhatod.

Casa Di Mare
Az épület különlegessége, hogy a Villa Acqualina szabadidős központ lobbiját maga Karl Lagerfeld tervezte. Itt egy spa, fitness center, jégkorcsolya pálya, bowling pálya, mozi és Forma I szimulátor található majd.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek