Hírek

Elszepatrált luxus

2020-ban óriási lett az igény a tágas, elszeparált élettérre a városi lakosság körében. Elsősorban nem meditációs vagy kézműves sarokra vágyunk, inkább csak arra, hogy ne kelljen a lépcsőház lakosaival liftezni és cseverészni. Ennek megfelelően ezt az új Los Angeles-i luxustársasházat úgy tervezték, hogy mind a 40 lakása saját bejárattal és két-két magánlifttel rendelkezzen.

Beauty Hírek

Medence a Park Avenue közepén

New York legexkluzívabb luxus apartmanjaihoz még medence is tartozik. Persze hol máshol, mint a Park Avenue-n. Szerencsések a new yorkiak, hogy a Park Avenue kellős közepén új medencét vehetnek használatba, viszont ehhez legalább 1.7 millió dollárt kell letenniük. 

Építészet Hírek

36 millió dolláros Miamiban épült penthouse

Az üvegfallal körbevett medence 198 méter magasan lebeg a levegőben, még a lélegzeted is eláll tőle. A Casa Di Mare – a tenger otthona – tökéletes név a lenyűgöző, 36 millió dollárt érő kétszintes penthouse számára, amely a Miamiban lévő Sunny Isles Beachen található.

Egyéb Hírek

A New York-i luxuslakások árai zuhanórepülésben

2018-ban 28 százalékkal csökkentek az ötmillió dollár fölé becsült luxuslakások árai New Yorkban. Amikor az ingatlanokról beszélünk, nem hagyhatjuk ki az utóbbi idők legnagyobb szenzációját. Ken Griffin, a milliárdos 238 millió dollárért vásárolt meg egy penthouse-t New Yorkban, amivel rekordot döntött. Ez volt a legdrágábban eladott lakás az egész országban.