Luxus paddock

A gázpedál nyomása kimerítő munka lehet – ezért Florida legújabb privát versenypályája olyan helyet kínál majd a versenyzőknek, ahol a körök megtétele után megpihenhetnek.


Az Orlando és Tampa között található új Circuit Florida egy új, elegáns aszfaltcsíkot foglal magába, valamint 75 luxuslakást, amelyeket a tagok bármikor és bármilyen időtartamra igénybe vehetnek. A Circuit Florida azt állítja, hogy ez az egyetlen privát motorsportklub Floridában, amely ilyen típusú szállást biztosít a tagoknak.


A 13 különálló társasházban található, kétszintes, sorház jellegű egységek mindegyike a pályára vagy a tóra néz. Minden egyes teljesen berendezett lakrész egy dizájner konyhát, egy nagy fürdőszobát, egy nyitott nappalit és egy vagy két hálószobát tartalmaz.
Természetesen minden lakrészhez tartozik egy klímaberendezéssel ellátott garázs, amely akár hat darabot is befogadhat a legszebb járgányaidból. A Circuit Florida lakberendezője is a rendelkezésedre áll, hogy segítsen kiválasztani a burkolatokat és még jobban testre szabni a lakásodat.


Magát az 2,7 km hosszú pályát a motorsport veterán Bob Barnard tervezte. Barnard 35 éves pályafutása során világszerte olyan híres pályákon dolgozott, mint a Road Atlanta, Phillip Island és a Daytona International Speedway, hogy csak néhányat említsünk. Így ez a pálya biztosan ott lesz a legjobbak között. A helyszínen két klubépület is lesz, amelyeket csillogó kényelmi szolgáltatásokkal szerelnek fel a tagok számára.


A Circuit Florida úgy tűnik, jó úton halad a decemberi megnyitó felé. Az összes belső utat leaszfaltozták, az első klubépület elkészült, és folyamatban van az első társasház építése. A pályát is leaszfaltozták, a végső burkolat felhordását október végére tervezik.
A klub is bőven exkluzív lesz. A tagság csak a helyszínen lévő 75 társasház tulajdonosaira és néhány nagyon kiválasztott nem rezidensre korlátozódik. Egyszeri 80 ezer dolláros tagsági díjat kell fizetni, plusz havi 800 dolláros klubdíjat. Ja, és magáért a lakásért is fizetni kell: a pálya menti lakások ára a legkisebb alaprajzért 475 000 dollárnál kezdődik.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek