Medence a Park Avenue közepén

New York legexkluzívabb luxus apartmanjaihoz még medence is tartozik. Persze hol máshol, mint a Park Avenue-n. Szerencsések a new yorkiak, hogy a Park Avenue kellős közepén új medencét vehetnek használatba, viszont ehhez legalább 1.7 millió dollárt kell letenniük. 

Luxus a Park Avenue-n

A 30-as évekbeli épület 2017 óta fel van állványozva a felújítások idejére. 2022-re tervezik a munkálatok befejezését, amikorra az új és modern Waldorf 375 magán lakással és a történelemben először 375 felújított hotel lakosztállyal nyílik meg. A lakórész, mely The Towers néven ismert, a Starlight Poolhoz is hozzáférést biztosít.

Luxus a Park Avenue-n

Az elegáns art-deco esztétikával megáldott medence területe úszik a természetes fényben. Hogy ez megvalósulhasson, lebontották a 25. Emeleten lévő négy légkondicionáló hűtő tornyot és helyére tetőablakok kerültek. Ehhez hozzátesz a márvány, arany és kék kobalt díszítés, valamint a zöld növényzet.

Luxus a Park Avenue-n

Egy kis történelem is megjelenik, a 30-as években magán nightclubként üzemelt Starlight Roof néven és olyan nagy nevek fordultak itt meg, mint Frank Sinatra és Marilyn Monroe.

Luxus a Park Avenue-n

Természetesen nem a medence az egyetlen vevőcsalogató itt, a lakók hozzáférhetnek a 4700m2-es területen fekvő fitnesz teremhez, biliárd és játék szobához, bárhoz, mozihoz. Ha ez nem lenne elég, a hotel még kétszer ekkora területen biztosít szórakozó lehetőségeket.

Luxus a Park Avenue-n

Luxus a Park Avenue-n

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek