Elegáns szobainas elegáns ruhákhoz

A minimalizmus második aranykorát éli, viszont a szobainas soha nem megy ki a divatból, akár hálószobáról, akár gardróbszobáról beszélünk, annak hasznos és díszes éke lehet.

Szobainas

A jó minőségű ruhák vásárlása mindenképpen befektetés és bizony annak megfelelően kell velük bánnunk. Kinek a szobájában nem található meg az a bizonyos szék, melynek karfája tele van vagy a már hordott vagy az épp holnapra kikészített ruhákkal. Pedig a ruhákra vigyáznunk kell, főleg az öltönyökre, érdemes jól kiszellőztetni viselés után, mielőtt kikefélnénk őket (Ugye, ruhakeféd is van otthon?) és visszatennénk a szekrénybe. Rádobni a szék karfájára vétek lenne.

Szobainas

 

A legjobb darabokat – mint ez a Classical Valet Stand a Honorific Londontól – úgy tervezték, hogy akár reggel, akár este nagy hasznunkra legyen. Több lépcsős kivitele miatt a teljes ruházatunkat átnézhetjük, mennyire illik össze, van hely az ingnek, a kabátnak, nadrágnak, nyakkendőnek és cipőnek.

Egyetlen darab amerikai fekete diófából faragták, kemény sárgaréz szerelvényekkel egészítették ki, így magában is elegáns bútordarab.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek