Hawaii álomotthonok az óceán partján

A Big Island Kona partja masszív láva szikláival minden bizonnyal Hawaii legdrámai partvidékének számít. Az ottani lakásépítés lassú és korlátozott. A vevő legjobb választása az, ha csatlakozik a már létező, 450 hektáros Kohanaiki magánklubhoz és szomszédsághoz, melytől még a szája is tátva marad.


Van itt minden, amit az ember kívánhat, golfozhat, horgászhat, szörfözhet, napozhat, kóstolhat whiskyt, vagy csak elmerülhet a nagy semmittevésben. Egy valamirevaló villa már 3 millió dollár alatt elérhető, bár a vízparti házakért több, mint 20 milliót is elkérhetnek.

Kohanaiki Club
Most Kohanaiki fejlesztői egy 15 óceánparti házból álló új kollekcióvalállnak elő a 12.5 hektáros területen, mely a Pãnãnã nevet kapta. Ez hawaii nyelven iránytűt jelent. Az 540 m2-es otthon egyike a 15-nek és úgy 9.75 millió dollárt ér. A kollekcióban 370-560m2-es házak 6.95 millió dolláros árnál kezdődnek.

Kohanaiki Club
A ranch stílusú birtokon öt hálószoba, több mint öt fürdőszoba és egy végtelenített medence ejti rabul az embert. A belső dizájn szándékosan egyszerű és szerény. A ranch stílus összecseng a tradícionális Hawaii “kama’aina” tengerparti ház dizájnjával, rengeteg fa és kő felhasználásával, melyet a többi Kohanaiki otthonban is megtalálhatunk.

Kohanaiki Club
Hogy a legjobban kihasználják Hawaii fantasztikus klímáját, a boltíves mennyezettel ellátott hall és a fő lakosztályok teljes szélességű mahagóni ajtókat kaptak. Ezek a kertre nyitva elmossák a határokat a kül- és beltér között.
Az új Pãnãnã otthonaiból pazar kilátás nyílik a Csendes-óceánra a Kona partja mentén, és hátul a Nagy-sziget tornyosuló csúcsaira, amelyek közül a legmagasabb a Mauna Kea.

Kohanaiki Club
A hatalmas, kizárólag a Kohanaiki tagok által használt golfpálya és Kohanaiki 6000m2 hosszú klubháza a milliárdosok minden szeszélyét és kívánságát kielégÍti.

Kohanaiki Club
Az üdülőhelyhez hasonló szolgáltatások listája magában foglalja a Tracy Lee által tervezett spat pezsgőfürdővel, száraz szaunával és jóga pázsittal, a négysávos bowling pályát, a Speakasy-stílusú szivar- és whisky-szobát, a borkóstolót, a mozit és még egy helyszíni sörfőzdét is, amely egy egyedülálló Kohanaiki söröket kínál.

Kohanaiki Club

Étkezési lehetőségek között szerepel a klub elismert Kõnane étterme és sushi bárja, vagy a strandon a Beach Restaurant. Mindkettő a klub saját biogazdaságából származó alapanyagainak felhasználásával készült ételeket kínál.

Kohanaiki Club
Egy sportkomplexum is szolgálja a lakókat, ahol három teniszpálya, egy kosárlabdapálya, fitnesz órák és cross-training órák állnak rendelkezésre.

Kohanaiki Club
Halak vagy búvárkodás szerelmesei kihajózhatnak Kohanaiki saját gyors, 39 méteres középkonzolos motorcsónakjával, a szörfözésre vágyók meglovagolhatják a híres Kona part hullámait, vagy kirándulhatnak a Big Island-i vulkán tetejére vagy a sziget egyik legendás vízeséséhez.

Kohanaiki Club
Tavaly a klub 70 millió dolláros eladást jelentett, tehát a jó társaság adott. Az új Pãnãnã fejlesztés mellett jelenleg még 10 otthont és 6 villát ajánlanak megvételre.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek