4×4-es penthouse

Képzeljük csak el, hogy a természetben ébredünk, és amint kinyitjuk a szemünket, csodaszép kilátás tárul elénk. Nos, a Rossmönster legújabb, felfelé nyíló lakókocsi-kínálatának köszönhetően meg is valósulhat ez az álmunk. A coloradói cég egy erős szerkezetű, ablakokkal rendelkező lakókocsit tervezett. A Lagom Series névre keresztelt lakókocsi neve a svéd szóból ered, amely azt jelenti, hogy „éppen a megfelelő mennyiség” – nem túl sok, nem is túl kevés.

Rossmönster

A Rossmönster által „ideális és gyönyörűen visszafogott kalandtársként” jellemzett Lagom a sokoldalúságot és a praktikusságot élteti. A keményfalú, összecsukható szerkezet vezetés közben laposra csukható, majd parkolás után gyorsan felállítható.

Rossmönster

A kialakítás teljes hozzáférést biztosít a teherautó platójához, miközben tágas lakóteret nyújt az autó tetején. Ráadásul az ablakpanelek könnyedén nyílnak és csukódnak, így még közelebb kerülhetünk a természethez, az ellenzők pedig privát szférát biztosítanak, amikor csak szükségünk van rá.

Rossmönster
A felfelé nyíló lakókocsi kemény oldalfalú alumíniumszerkezettel, összecsukható falrendszerrel, első és hátsó ablakkal, akár 200 W-os napenergiával, valamint biztonságos záróreteszekkel rendelkezik. A kialakítás elérést biztosít a lakótérből a teherautó platójához.

Rossmönster
Ami a belsejét illeti, a Lagom kárpitozott falpanelekkel és egy teljes szélességben elterülő, vastag matraccal rendelkezik. Az alapcsomag ára 14 000 dollár, de további 3000 dollárért extrák is hozzáadhatók, például a szabályozható fényerejű LED kupolavilágítás, a MaxxAir ventilátor és a Goal Zero energiarendszer. A cég egy „Expedíciós csomagot” is kínál 4000 dollárért, külső létrával, egyedi Molle panelekkel, tetősínekkel és LED világítással.
A Lagom jelenleg a Ford F150, Jeep Gladiator és Toyota Tacoma kisteherautókkal kompatibilis, de Rossmönster szerint más modellek is készülnek és érkeznek hamarosan.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek