Golfáramlat

Bubba Watson, aki 2011 óta a svájci óragyártó nagykövete, évek óta kérte a márkát, hogy készítsen egy élénk rózsaszínű órát. A feltűnő árnyalat megegyezik általa fémjelzett driverek színével, amelyeket profi karrierje nagy részében használt. Ez az élénk szín az első dolog, ami feltűnik az új RM 38-02 Tourbillionon, a negyedik olyan Richard Mille karórán, amely Watson nevét viseli.

Bubba Watson

Fémtok helyett az óra Carbon TPT és Quartz TPT kombinációjával rendelkezik – mindkettő a Richard Mille exkluzív alapanyagának számít –, amelyek rendkívül tartóssá és könnyűvé teszik az órát. A feltűnő skeleton számlap színpadként szolgál a kizárólag időt jelző tourbillion szerkezet számára, amelyet PVD-kezelt 5-ös minőségű titán alkatrészekkel rögzítettek.

Bubba Watson

Az órában egy RM38-02 kaliberű, kézi felhúzású szerkezet is található, amely akár 70 óra járástartalékot is elér. Az átlátszó zafírkristályos hátlapnak köszönhetően a tok bármelyik oldaláról megvizsgálhatjuk a szerkezetet.

Bubba Watson
Watson persze nem az egyetlen olyan Richard Mille-nagykövet, aki a sportvilág élvonalából érkezik. A hónap elején a világrekorder búvár Arnaud Jerald a Les Voiles de St. Barth hajóversenyen tesztelte az új RM búvárórát. Januárban a nagyszerű teniszező, Rafael Nadal a márka egyik 1 millió dolláros tourbillonját viselve nyerte meg az Australian Opent – és állított Grand Slam-rekordot. Tavaly év végén pedig Miles Chamley-Watson olimpiai vívó lett a márka egyik legújabb arca.

Bubba Watson
Ha az új RM 38-02 Tourbillionra vágyunk, gyorsan kell cselekednünk: mindössze 50 darab készült belőle.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek