Álomszerű luxusház épült Sao Paulóban

Az FGMF Arquitectos bemutatta a Sao Paulóban épült Neblina House-t. A luxusház szinteltolásokkal készült el, amelyek a nap helyzetéhez igazodva kapcsolódnak egymáshoz.

Neblina House

A lenyűgöző épület az Itatiba-völgyre néz, amelyre minden helyiségből csodálatos kilátás nyílik. A tervezéskor nagy figyelmet szenteltek annak, hogy a ház minél távolabb kerüljön az utca zajától, és természetesen maga az épület szoros és közvetlen kapcsolatban áll az azt körülölelő kerttel.

Neblina House
A szobák, fürdőszobák, iroda, garázs és lépcsőház mind más-más belmagassággal rendelkeznek. Az egyik helyiség a földszinten terül el, a másik a kert felé nyúlik be, egy következő pedig picit hátrébb, két különálló szoba között, szinteltolással kapott helyet. A nappalit hatalmas üvegfelületek veszik körül, és ez a szoba szinte összeépült a hatalmas medencével is.

Neblina House
Az épületet zöld tető fedi, amely az egész házat a környező táj részévé teszi. A nappali teljesen rejtve marad az utcán sétálók elől, hiszen tökéletesen zárt, így garantált a pihenés és kikapcsolódás.

Neblina House

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek