Átlag felett

A Dominikai Köztáraságban található St. Regis Cap Cana Residences részét képező és a Campagna Ricart and Associates által kialakított Astor Penthouse az ország történetének egyik legdrágább otthona, a Cap Cana fejlesztései közül pedig a legdrágább. De nem csak 25 millió dolláros ára teszi különlegessé a rezidenciát, hanem az átgondolt, egyedi tervezés is.


A gyönyörű, körkörös kialakítású tengerparti rezidencia űrhajó ihlette designt kapott, tiszta, ívelt vonalakkal és hihetetlen, 360 fokos kilátással. A padlótól a mennyezetig érő ablakoknak és az üveg tolóajtóknak köszönhetően természetes fény árasztja el a rezidenciát, amely két szinten, 1930 négyzetméteren terül el. Hét hálószoba, plusz két szolgálati lakás és öt fürdőszoba található benne. A nappalitól a konyháig és azon túl szinte minden helyiség az óceánra néző privát teraszra nyílik. A rezidenciákat az AC Arquitectos and Asociados tervezte, a bútorzatról pedig a Chapi Chapo Design és Alexandra Guzman gondoskodott.

Astor Penthouse
Mint az egyik legexkluzívabb, legjobban felszerelt rezidencia egész Cap Cana-ban – beleértve a St. Regis Cap Cana rezidenciáinak többi részét –, az otthon egy nagy privát, az épület formáját követő medencével, továbbá egy jacuzzival és egy lenyűgöző privát kerttel rendelkezik. A nappali üveg tolóajtajai a medence teljes szélességében kinyílnak, így a kültér és beltér egymásba olvad. A medence körül számos nyugágy és szabadtéri ülőhely van elrendezve. A rezidenciát körülvevő üvegteraszról szétnézve az óceán, a tengerpart és a trópusi táj tárul elénk.

Astor Penthouse
„Már korán eldőlt, hogy a lenyűgöző kilátás lesz a fő jellemző. Az integráció elérése érdekében egy lekerekített alaprajzot dolgoztunk ki” – osztotta meg Alejandro Acebal Canney, az AC Arquitectos & Asociados vezető építésze és alapítója. „A Karib-tenger türkizkék árnyalatai, a Punta Espada Golf Club buja zöld pályái és a Farallon-sziklák csipkézett szépsége a közelben, ezek együttesen hozzák létre ezt az egyedülálló élményt. A St. Regis Cap Cana Astor Penthouse-a, melyet a világ egyik legmegbízhatóbb és legelismertebb vendéglátóipari márkája álmodott és épített meg a Dominikai Köztársaság keleti partján, a luxus színvonalát emelő ikon lesz a Karib-térségben.”

Astor Penthouse
A kulcsrakész otthon a legmodernebb bútorokkal és kifogástalan dizájnnal van felszerelve. A színpaletta a környező természetet visszhangozza, rengeteg fenntartható világos fa elemmel; semleges színpaletta pasztell kiemelésekkel; zöld-fehér márvány; és travertin padlóburkolat mindenütt. Az elsődleges fürdőszobában zöld márványból készült önálló kád és padlótól a mennyezetig érő zöld márványfalak állnak a mosdók mögött, a privát jacuzziról és teraszról pedig még nem is tettünk említést.

Astor Penthouse
Az otthonon belül rengeteg növény található, de a legszembetűnőbb a két szint magas fa, amely végignyújtózik az emeleteken a hatalmas tetőablak alatt. A fa köré egy gyönyörű ívelt márványlépcső tekeredik, mely inkább hasonlít egy szoborhoz, mint egy funkcionális szerkezethez.

Astor Penthouse
Összesen 70 otthon van, és az Astor Penthouse a legnagyobb az eladó penthouse-ok közül. A rezidenciák nagy része 1 millió dollárnál kezdődik – az Astor Penthouse a legdrágább, 25 millió dollárba kerül.

Astor Penthouse

Ezek a lakóingatlanok az első és egyetlen ötcsillagos rezidenciák egész Cap Cana-ban, és teljes hozzáférést biztosítanak a St. Regis üdülőhelyhez, tehát például 800 lábnyi privát tengerparti parthoz; számos golfpályához; az Iridium Spa-hoz; fitneszközpontokhoz; családi mozitermekhez; könyvtárakhoz; udvarokhoz és árapály medencékhez; hét medencéhez, komornyikszolgálathoz a strandok és medencék területén, és több mint hét étel- és italbolthoz.

Astor Penthouse

Akad még szivar- és rumlounge, egy Beach Club és egyéb kedvezmények. A szálloda 200 szobával rendelkezik majd, amiben a lakók vendégségbe érkező barátai és családtagjai kényelmesen megszállhatnak.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek