Áttetsző idő

A Bulgari a híres építésszel, Kazuyo Sejima-val együttműködve alkotta meg a márka Octo Finissimo limitált kiadású óráját.

Jól érzékelhetők kollekción a japán építész, a 2010-es Pritzker-díj nyertesének saját esztétikai kódjai – a tükröződő és félig áttetsző felületek iránti vonzalma, amellyel gyakran találkozhatunk építészeti projektjeiben, most kisebb méretű alkotásban kerül kifejezésre. A modell csak úgy szikrázik a tükörhatásoknak, valamint az áttetsző és anyag közötti játéknak köszönhetően.

Octo Finissimo Sejima
A Bulgari Octo kollekció először 2012-ben debütált, és a márka mesterművévé vált, mely jelenleg is az egyik legelismertebb dizájnjuk.
Kazuyo Sejima tükörszerű esztétikával újítja meg az Octo órát

Octo Finissimo Sejima
Ez a 360 darabos limitált kiadás az álcázó dizájnt ünnepli, a látható és a láthatatlan közötti játékot. Az olasz luxusdivatház és a híres japán építész együttműködésének gyümölcse, az Octo Finissimo Sejima Editiont az építész karcsú dizájnjegye fémjelzi, és titokzatosságot sugároz.

Octo Finissimo Sejima

Ezt a zafírkristály számlapon megjelenő erőteljes tükörhatás eleveníti meg, amelyet a szintén Kazuyo által tervezett pöttyös minta fokoz – a polírozott rozsdamentes acéltok és a karperec pedig még finomabbá teszi a karórát. A modell egy rozsdamentes acéldobozban érkezik, amely követi az egyedi, tükörhatást alkalmazó dizájnnyelvet.
A modell 2022 novemberétől lesz kapható, az ára 1 771 000 ¥ (kb. 12 780 €).

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek