Az asszimetrikus tető teszi különlegessé ezt a kis farmházat

A seARCH stúdió megmutatja, milyen egy tipikus farmház modern megközelítésben. A házat alacsonyan kúszó tetőszerkezet teszi különlegessé, míg a hatalmas üvegablakokon át elképesztő kilátás nyílik a környékre.

seARCH Farmház

A farmház hagyományosnak tekinthető ezen a környéken. Ezek a stolpként ismert házak általában egyszintesek, azonban a seARCH most elmossa a határokat a megszokásban.

seARCH Farmház
A tetőszerkezet átnyúlik az eredeti téglahomlokzat felé. A szabálytalan tetőszerkezet fedi az eredeti épületet, a hagyományos stolpot, amely egy központi helyiség köré épül.

seARCH Farmház

A középpontot a lakóhelyiségek veszik körbe, valamint a régi pajta is itt található, amely befelé nyílik. Két oldalon a túlnyúló tetőszerkezet egy hét méter szélességű zónát hoz létre, ahol a nappali, konyha és két hálószoba helyezkedik el.

seARCH Farmház
Az eredeti stolp szerkezet rejti a hálószobákat, dolgozószobát. A nappaliból gyönyörű kilátás nyílik a holland tájra. A szobákban tölgyfát használtak, ami meleg érzést kölcsönöz az otthonnak. A külső falburkolatot is újra kellett cserélni, a fát pedig egy japán technológia szerint kezelték, így biztosítva időtállóságát.

seARCH Farmház

seARCH Farmház

seARCH Farmház

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek