Az energiaital-gyártó milliárdos piacra dobta floridai luxusvilláit

Inkább a parton laknál vagy az öbölben? Akármelyiket is választod, nagyjából 35 millió dollárt kell majd perkálnod a luxusházért.

Russ Weiner ingatlan

Russ Weiner, a Rockstar Energy Drink tulajdonosa a Delray mellett fekvő part menti házát, valamint a Biscayne-öbölben lévő villáját is eladja. Weiner 20 millióért vette a parton fekvő házat még 2016-ban.

Russ Weiner ingatlan

A kétszintes, Balinéz ihletésű otthon hat hálószobával, nyolc fürdőszobával rendelkezik. Természetesen a tetőterasz elmaradhatatlan volt, de egy szuperjacht számára is van kikötőhely a ház előtt.

Russ Weiner ingatlan

Ha ez nem lenne elég, egy jacuzzi és egy hideg vizes medence is vár a kertben, a kültéri grillteraszról nem is beszélve. Tehát ez nem csak az otthonod lehet, de az életstílusod meghatározója is. A nyugalom szigete a birtok.

Russ Weiner ingatlan
A Delray Beach közelében fekvő házat Weiner 11.6 millióért vette meg tíz évvel ezelőtt. Az óceánra néző luxusvilla igazán kivételes helyen található, hiszen zavartalan kilátást nyújt a vízre.

Russ Weiner ingatlan

A modern floridai házban még egy légkondicionált tizenkét állásos garázs is található a medence, spa és teniszpálya mellett. Weiner először 35 millióért hirdette meg otthonát, de az ár azóta 35 millió fölött jár.

Russ Weiner ingatlan

Russ Weiner ingatlan

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek