Bentley-lakások a Miami Towerben

Nem titok, hogy a Bentley Motorshoz hasonló exkluzív autómárkák hatósugara jóval túlmutat az autókon. A Bentley Flying B logójával például órákon, bútorokon, sőt kézitáskákon is találkozhatunk – és ezek a cikkek mind olyan márkakapcsolatot képviselnek, amelyek ugyanazt a luxus életérzést igyekeznek kifejezni, mint egy Bentley Continental, Flying Spur vagy Bentayga.


Ebben a hónapban a Bentley Motors a Dezer Developmenttel együttműködve megnyitja a bemutatótermet, amely Bentley Residences Miami nevű, 2026-ban, a Florida állambeli Sunny Isles Beachen debütáló előkelő társasházi toronyban kap helyet. A világ első Bentley márkájú lakótornya 60 emeletes és 749 láb magas lesz, így tehát a legmagasabb lakóépület az amerikai tengerparton. A Sieger Suarez Architects által tervezett Bentley Residences Miami 216 lakásból áll majd, melyek ára 4,2 millió dollárról indul. Az említett tervezőcsapat a Dezer Development Porsche Design Tower, valamint az Armani/Casa Residences by Armani munkájáról ismert.

Bentley Motors
A projektet autórajongó tulajdonosoknak tervezték, amit a bemutatóterem előtt álló, életnagyságú, lebegő Bentley-szobor is bizonyít – ami majd átkerül a torony elé, amikor az elkészül. Minden lakóegységhez tartozik majd egy saját, többállásos garázs és egy szabadalmaztatott Dezervator autólift-rendszer, amely a lakók járművét saját rezidenciájukba emeli.

Bentley Motors
„A gyűjtői modellek tulajdonosai guruló műtárgyként vásárolják meg az autókat, és nagy örömöt nyújt, hogy megfelelő bemutatóhelyet tudunk biztosítani számukra a rezidencián belül úgy, hogy az autót a Dezervatorral felemeljük, és a lakóegység mellett parkoljuk le, egy, a nappalitól üvegfallal elválasztott garázsban” – mondta Gil Dezer, a Dezer Development elnöke. „Négy, az otthonoddal határos beállóhely…mindent megváltoztat.”
A kb. 570 négyzetméteres társasházi lakások rengeteg, akár 185 négyzetméternyi szabadtéri élettérrel is rendelkeznek, erkélyükön saját úszómedencével. Minden otthonban padlótól mennyezetig érő üvegablakok vannak, így akadálytalan panoráma kilátás nyílik a tengerre. Sunny Isles Beach egy szigeten található Miami-Dade északkeleti részén, közel esik Bal Harbourhoz és Aventurához, és az Atlanti-óceánnal és az Intracoastal víziúttal is határos.

Bentley Motors
A leendő tulajdonosok meghívást kapnak a 1115 négyzetméteres bemutatóterembe, ahol megcsodálhatják a kiállított kollekciót. Ezen kívül a létesítményben lesz majd egy színházterem, egy társalgó és egy Macallan bár is, mely utóbbi természetesen Macallan whiskyvel lesz feltöltve. A galérián belül külön helyet kap a Bentley Brand Room, amely magával ragadó Bentley-élményt nyújt mindazok számára, akik egyszerűen képtelenek betelni mindazzal, amit a márka jelent.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek