Megavillák királya

Amikor egy ház értékéről van szó, a tervező neve nem minden, de sokat tud számítani. Kaliforniában az egyik név, aki a „muszáj-beszerezni” ingatlanok listájának elején van, az nem más, mint Richard Landry, a Megavillák Királya.

Munkái rendkívül keresettek, és olyan sportolóknak is felkeltették a figyelmét, mint Wayne Gretzky és Tom Brady. Azok, akik saját Landry-ingatlanra vágynak, most szerencsések, mivel az egyik most 28 millió dollárért megszerezhető.

Richard Landry
A Beverly Hillsben található, 6,7 hektáros ingatlant Norman Zada matematikus és vállalkozó számára építették, aki egy időben Joan Rivers női humoristával járt. Korábban 35 millió dollárért, majd 2020-ban 32,5 millió dollárért árulták, és most pedig jelentős árcsökkentéssel került újra a piacra.

Richard Landry
Az 1860 m2-es birtok feltűnően futurisztikus megjelenésű, lebegő lépcsőkkel és geometrikus homlokzattal, és rengeteg ablakkal, hogy kihasználja a beltéri-kültéri élet előnyeit. Azoknak, akiknél gyakran vendégeskednek a barátaik és családtagjaik, különösen jól jön a kb. 566 m2-es vendégház, amely már önmagában nagyobb, mint a legtöbb New York-i lakás.

Richard Landry
Természetesen, mivel Kaliforniában vagyunk, a legtöbb időt a szabadban kell tölteni. A Landry-ingatlan megannyi lehetőséget kínál erre, kezdve a festői medencével és a szomszédos medenceházzal.

Richard Landry

Ehhez a pavilonhoz tartozik egy különálló merülőmedence is, valamint egy társalgó, szórakozó pavilon is. Azt, aki sportosabb élményekre vágyik, inkább a saját teniszpályája fogja vonzani, amely kosárlabdapályaként is használható.

Richard Landry
Tavaly sok nagy értékű ingatlan kelt el Beverly Hillsben, ami jó jel a Landry-ingatlan számára. A Hearst Estate, ahol Beyonce a Black is King című musicaljének jeleneteit forgatta, sok év után, végül 61 millió dollárért kelt el; Ellen Degeneres 47 millió dollárért adta el otthonát; a Villa Firenze pedig 51 millió dollárért kelt el (ami az eredeti árhoz képest 70 százalékos árengedményt jelent).

Richard Landry

Richard Landry

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek