Hírek Interjúk

Szófafilozófia

Bizonyos tekintetben formabontó interjút olvashatnak az alábbiakban. Rácz Anikóval, a Hannabi designstúdió alapítójával beszélgettem, akivel a bútortervezés egy olyan aspektusa kerekedett ki a beszélgetés végére, ami már messze túlmutatott a funkcionalitás, egyediség és a kézművesség hármas harmóniáján.

Design Hírek

Seychelle kültéri kanapé

A Seychelle egy kihajtható kanapé, amely a kényelmet a kertedbe szállítja. Az innovatív design megoldja a tárolási gondokat, hiszen ellenáll az időjárási viszontagságoknak, UV-ellenálló, köszönhetően a külső védőborítónak.

Design Hírek

Phantom Sofa, a sziluettnek tűnő luxuskanapé

Igor Chak alkotása, a Phantom Sofa egy minimalista bútordarab. A keskeny profilok ellenére a váz nagyon erős. A szénszálas anyagból és különböző fémekből készült szerkezeten lévő párnák szintén időt állók. A memóriahabos párnázat kényelmes, ráadásul remekül szellőzik.

Design Hírek

Shell Sofa

A hatalmas kanapé átjárható szerkezetet kapott, ami nagyon különlegessé teszi Natalia Komarova alkotását. Külsőre egy teljesen minimalista bútordarabról van szó, azonban a valóságban egy nagyon kényelmes és tágas ülőhely, igazi csemege.