Gömbölyded falak és kerek udvar

Az IN/house a Fieldevo Design Studio tervezőasztalán született meg. A fő koncepció a meditáció összeolvasztása a mindennapi élettel. A külső homlokzat díszítetlen, betonból készült, a belső részben azonban több udvar található, amiket üvegfelületek kötnek össze a házban lévő helyiségekkel. A kerek falak folyamatosságot biztosítanak a szobák és terek között.

IN/house a Fieldevo Design Studio

A tipikus alaprajzokat figyelembe véve, amelyek három hálószobára és két nappalira építenek, a Fieldevo három udvart és két bejáratot tervezett. Ezzel teljes összhangot tudtak teremteni a közös helyiségek és meditációs terek között az épületben.

IN/house a Fieldevo Design Studio

Az egyszintes ház három udvarral rendelkezik. Az egyik a bejáratnál található, a másik középen, a harmadik pedig hátsó udvarként funkcionál. A két bejáratnak is saját funkciója van. Az egyik a közös terekbe, a másik a meditációs zónákba vezet.

IN/house a Fieldevo Design Studio
A belső terekben a tervezők spiritualitással, meditációs atmoszférával akarták megtölteni a szobákat, így az érzékek a legegyszerűbb formákkal tudnak kiteljesedni.

IN/house a Fieldevo Design Studio

A beton, üveg és fa minimalista bútorokkal egészül ki. A kerekített falak szintén nyugtatóak, ráadásul folyékonyan összekötik a tereket is.

IN/house a Fieldevo Design Studio

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek