Gyémánt a vizen

Az üveggel borított hajót úgy tervezték, hogy úgy verje vissza a fényt, mint egy drágakő. A Gabriele Teruzzi legújabb szuperjacht-koncepciója azt ígéri, hogy gyémántként ragyog majd a nyílt tengeren.

A 110 méter hosszú hajót a Stella Del Sud névre keresztelték a híres Cartier kő után, és az olasz stúdió szerint úgy tervezték, hogy a 128 karátos névadójához hasonlóan csillogjon. Ennek érdekében a hajó elegáns külseje tele van üveglapokkal, amelyek pontosan úgy vannak elhelyezve, hogy visszaverjék a fényt.

Gabriele Teruzzi Yachts & Design

Egy másik csúcspont az art deco stílusú drágakő motívum a hajó közepén, amely ismét a Cartier Stella Del Sud előtt tiszteleg. A ritka gyémántot, amelyet déli csillagként is ismertek, 1853-ban fedezték fel, és 2002-ben adták el a híres francia ékszerésznek. Jelenleg 94 millió dollárra becsülik az értékét.

Gabriele Teruzzi Yachts & Design

Természetesen a feltűnő részletek nem állnak meg a külsőnél. A pazar belső tér középpontjában egy dupla magasságú főszalon áll, amelyet egy modern penthouse ihletett. A falakon kézzel rajzolt paneleket és tükröket láthatunk, amelyek együttesen egy jó adag csillogást adnak hozzá. A főfedélzeten nyolc VIP-kabin található, beépített teraszokkal és egy zongoraszobával.

Gabriele Teruzzi Yachts & Design

Az egyedi csigalépcsőn keresztül megközelíthető felső fedélzet étkezővel és egy másik szalonnal felszerelt. A hídfedélzetet eközben a tulajdonos lakosztályának szentelték. Két fürdőszobával, gardróbszekrényekkel, személyes irodával és egy akváriummal a mennyezeten rendelkezik.

Gabriele Teruzzi Yachts & Design

Az alsó fedélzeten egy teljes fényárban úszó wellnessrészleg található edzőteremmel, szaunával, masszázsszobával és szépségszalonnal. A közelben található egy Aqua Room nevű helyiség is, ahol bár, jacuzzi és relaxációs ágyak találhatók. Mellette található a legénységi szállás és egy hatalmas tendergarázs. A hajófenékben található egy mozi is.

Gabriele Teruzzi Yachts & Design

A kültéri fedélzeteken sincs semmi kivetnivaló. A több mint 280 négyzetméteres osztott szintű strandrész az olaszországi Caserta királyi palotájából merít, közepén egy vízeséses medencével. A hatalmas napozóteraszon egyedi végtelen jacuzzi és társalgó található az orr-részen, valamint egy szabadtéri étkező a hátsó részen. Ó, és az előfedélzet helikopterleszállóval, privát társalgóval és még egy medencével van felszerelve.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek