Hublot Big Bang One Click

A kép többet mond bármennyi szónál, ezt vallja Marc Ferrero is képein keresztül. Az óra duó limitált kiadásban jelent meg és új fejezetet nyitott a két márka partnerkapcsolatában.

A kommunikáció speciális eszközét választotta Marc Ferrero, amint a művészetét használja a kifejezés eszközeként. Leghíresebb művészi munkái között szerepel a száját rúzsozó női arc számos variációja, mely a minden percben független nőt szimbolizálja. Ez még a Hublot-t is elcsábította.

Hublot Big Bang One Click Marc Ferrero
Az alkotás 2019-ben két korlátozott számban kiadott sorozat számlapját díszítette, majd 2020-ra a gyártó megújította kapcsolatát a művésszel és két új verziót dobott a piacra. A Big Bang One Click Marc Ferrero mindkét fajtájából 100-100 darabot készítettek. Hogy mi olyan különleges bennük? Habár az első kiadás vibráló pink és kék színekben pompázott, a 2020-as vintage órák grafikusabb, monokróm stílusra váltottak.

Hublot Big Bang One Click Marc Ferrero

Az egyik modell szatén-szálcsiszolt és polírozott acélból és műgyanta díszekből áll, melyet finom, fehér számlap egészít ki. A másik fekete kerámia tokkal, valamint fehér- és fekete lakkozott előlapjával tűnik ki. Mindkét kompozíció esetében roppant vonzó a híres műalkotás megjelenítése. A 42 gyémánttal kirakott keret teszi fel az i-re a pontot.

Hublot Big Bang One Click Marc Ferrero

A HUB1710 kaliber egy 39mm-es tokban rejtőzik. Az önfelhúzó mozgó egység 50 órányi energiát tárol.

Minden óra két szíjjal kerül kiszállításra. Az első egy divatos gumi és aligátorbőr kombó, amely ugyanolyan színben pompázik, mint a doboz, mely magában rejti. A másik gumi és borjúbőr keveréke, mely a művész egyik illusztrációjával büszkélkedhet.

A fehér darab ára 17400, a fekete 18400 svájci frank.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek