John Legend hollywoodi villája

John Legend és Chrissy Teigen 5.1 millió dollárért vásárolta meg a Dél-Hollywoodban lévő, 320m2-es modern-organikus villájukat.

Hollywoodi villa

A hollywoodi pár mindkét parton jelentősen növeli ingatlan portfólióját. Idén már megvásároltak egy 8 milliós manhattani penthouse-t, amely pont a már birtokukban lévő 9 milliós penthouse mellett található. A banánkenyér és római saláta rajongó pár nemrégiben egy másik, 5.1 millió dolláros modern otthonra tett szert Dél-Hollywoodban.

Hollywoodi villa
Az “organikus-modern” építmény négy szobával, négy fürdőszobával és 320m2-es lakótérrel rendelkezik. A fa és üveg nyitott belső tér úszik a természetes fényben, és méz színű keményfa padlózattal egészül ki. A lakó és étkező terek mellett lenyűgöző a hatalmas konyha az európai szekrényekkel és dizájner Miele gépekkel.

Hollywoodi villa

A többi részen privát iroda, az emeleten a fő lakosztály saját erkéllyel és egyedi gardróbbal, dupla mosdós márvány fürdőszobával. Az emeleten találhatók még az úszó kertek beépített öntözőrendszert kaptak, valamint teljesen automatizált smart home system irányítja a világítást, a hangzást és a kamerákat, így tökéletes az olyan elfoglalt emberek számára, mint Legend és Teigen.

Hollywoodi villa

Míg a kert nem túl nagy, de mégis találtak benne helyet kültéri étkezős terasznak, valamint Fido számára gyepnek és egy spa-val felszerelt medencének.

Hollywoodi villa

Az még nem tisztázott, hogy miért vette meg Teigen és Legend ezt a villát, mivel már 2016-ban 14 millió dollárért vettek egy sokkal nagyobb és drágább otthont a hegyekben Beverly Hills fölött, melyet előtte Rihanna is birtokolt, de lehetséges, hogy ez a ház lesz Legend zenei stúdiója, munkahelye, vagy akár Teigen főző showjának is megfelelő lenne.

Hollywoodi villa

Hollywoodi villa

Hollywoodi villa

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek