Kabinszálló

A Veliz Arquitecto által tervezett „Seed Cabin” szálloda koncepcióban a tervezés része volt, hogy az természetesen, szerves módon kapcsolódjon a természethez, mintha annak a része lenne.

Veliz Arquitecto

A koncepció úgy helyezkedik el, hogy ösvényeken keresztül kell mennünk, amik dombok nagy részén helyezkednek el, így segítenek felfedezni a környezetet. Ez a módszer egy másfajta élményt generál, ahol mi vagyunk a főszereplők a kalandban, ami segít felfedezni és közvetlenül kölcsönhatásba lépni a kontextussal.

Veliz Arquitecto
Az olyan anyagok, mint a beton, a fa, a szövetek és az üveg felelősek azért, hogy struktúrát és befejezést adjanak a munkának, ugyanis mint tervezési előfeltétel fontos volt, hogy ne legyenek belső felosztások, hogy az egész belső tér összekapcsolható legyen.

Veliz Arquitecto

Nyitott terekkel teremt dimenziót, amely közelebb visz minket a horizonthoz, és meghív minket a mindennapi életen kívül meditálni és gondolkodni, segít nekünk növekedni, és egy egyedülálló pillanatot ad nekünk ebben a természetben, amely átölel és üdvözöl minket.

Veliz Arquitecto

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek