Kaszárnyahotel

Az Anyscale Architecture Design csak apróbb felújításokat végzett ezen a több százéves épületen, amely jelenleg boutique hotelként üzemel.

Kaszárnyahotel

Természetesen az eredeti berendezést is megtartották. A hotelben 14 szobát alakítottak ki, amelyek tökéletesen bemutatják a régmúlt idők hangulatát. A Jiangxiban található szállodát csodálatos hegyek, megzabolázatlan folyók és rizsföldek ölelik körül. Az eredetileg kereskedőket és katonákat elszállásoló épület a 20. századra szinte teljesen lepusztult. Végül egy sanghaji házaspár vásárolta meg az épületet, akik az Anyscale Architecture Designt bízták meg a felújítással.

Kaszárnyahotel
„A projekt során tiszteletben akartuk tartani a környék hagyományait és történelmét, így szinte érintetlenül hagytuk a belső elrendezést és berendezési tárgyakat. Ezzel ugyan elvetettünk minden modern megközelítést, azonban az eredeti esztétikum megtartása mindennél többet ért. Ez nagyban emeli az épület értékét is.”

Kaszárnyahotel
A földszinti fa felületek felújításával egy helyi művészt bíztak meg. Az alsó szint közvetlen kapcsolatban áll a parkkal, amelyről a hotel a nevét kapta. „Ezzel új szintre emeltük a épület örökségét, hiszen előtérbe helyeztük az eredeti állapot megtartását, ugyanakkor modernizáltuk is azt.”

Kaszárnyahotel
A szállodában több falat is újraépítettek, azonban számos hagyományos kínai díszítést érintetlenül hagytak. A hálószobákat teljesen átalakították, elsősorban olyan hűvösebb színeket használtak bennük, mint a szürke.

Kaszárnyahotel

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek