Lázadó kreáció

Tíz év telt el, mióta a Hublot megnyitotta első üzletét a Rue Saint-Honoré 271 szám alatt. Ez a választás nem a véletlen műve volt. Néhány évig Laurent Picitto csak egy kőhajításnyira dolgozott ettől a helytől a Chronopassionnél a mókás és karizmatikus órák forgalmazójaként. A gyártó ezt az energiát akarta kiaknázni az üzlet megnyitásával.

 

A tetovált, lázadó kreáció Ennek kapcsán természetes volt, hogy az Hublot felkérte, hogy tervezzen az évfordulóra egy limitált kiadást. A luxus óragyártás a szenvedélye, emellett tehetséges zenész, és Laurent Picitto a rock’n’roll szellemiségéről és a gitárok iránti szenvedélyéről is ismert.

A tetovált, lázadó kreáció

Annyira szereti a hangszerét, hogy a Wild Customes nevű helybe is befektetett, amely magasan képzett húrosokat hoz össze. Az ő egyediséget képviselő tudásuk segített Classic Fusion Wild Customs díszítésében.

A tetovált, lázadó kreáció

Akárcsak a korábbi Classic Fuente modellel, a gravírozás kiemelt helyet kapott. Az óra az Art Deco stílust ötvözi az Empire State building rock’n’roll szellemiségével az apró koponyákkal. A második mutató villám alakú, ami egy kis betekintés az elektromos világába, ami olyan közel áll Laurent Picciotto szívéhez. A színe a legendás Stratocasters zöldjére utal.

A limitált széria két változatban kapható, az egyik csiszolt fekete titán, a másik bronz. A 45 mm-es tok mindkét változatnál egy önfelhúzó szerkezetet rejt, amely 42 órás üzemidőt biztosít.

Ár: 14,400 euró (titán) és 16,500 euró (bronz)

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek