Luxuscukorka

Úgy tűnik, hogy a lakberendezés legújabb trendje – a maximalizmus – leginkább a városi és északi éghajlatú terek számára van fenntartva. De ez a kúria a floridai Boca Ratonban bizonyítja, hogy a trend még erős napfényben is ragyoghat.

Ebben a 7500 négyzetméteres házban találunk cukorkaszínű modern kanapékat, a nagy teremben aranyozott keretű, sötét festményeket a falon és régi hagyományokra emlékeztető réz és fehér lakkozott díszítéseket.

Luxus kúria

Mindezt a medencére és a fedélzetre néző szárnyaló ablakokon át beáramló fényben fürdik. A nagy szoba egy második, otthonosabb ülősarokkal rendelkezik, síkképernyős TV-vel falán és egy hatalmas sárgaréz dohányzóasztallal.

Luxus kúria

Az étkező elég tágas két vidám kék árnyalatú asztal és 10 hozzá illő bársonyszék számára. A kristálycsillárok csillognak az alumínium burkolattal burkolt oszlopokról, és egy kétpaneles falfestmény szolgál fókuszpontként.

Luxus kúriaAz asztalok felett a mennyezet fémes kivitelben készült. A hatalmas, letisztult konyha a modern készülékekkel van felszerelve, fehér lakk és sárgaréz, valamint a fekete-márvány pult helyezkedik el a két konyhasziget tetején.

Luxus kúriaA tapéták új szín- és textúraréteget képeznek, nem csak a nagyteremben lévő művészeti alkotás mögött, hanem az otthon négy hálószobájában és 6 fürdő helységében is. A vevőnek vagy magáévá kell tennie a maximalizmus ezen jegyét, vagy egy vagyont kell költenie az egész tapéta lecserélésére.

Luxus kúriaMég több minta és textúra találja meg a helyét az fő hálószobás lakosztályban. A hálószobában egy pajtafából készült komód ül a tengeri füves fej- és lábtámlájú baldachinos ágy és csiszolt mahagóni asztal mellett, mégtöbb tapétával háta mögött.

Luxus kúriaA fehér erezetű, fekete márványból álló drámai fal fekete-fehér csempézett padlóval és faburkolatú szekrénnyel rendelkezik a zuhanyzóban, míg a csiszolt barna fa selyem drapériával jelzi a kádat körülvevő szekrényeket és ablakokat. Hatalmas gardróbok és egy tolóajtó a teraszra teszik teljessé a lakosztályt.

Luxus kúriaA szórakoztató tér drámai metál érintései az otthon többi részébe is átjutnak, beleértve, a ház elejét, a 12 méteres, masszív rézajtóval és az alumínium mozaikcsempékkel, amelyek az ipari, acél és fehér csempés lépcsőházhoz vezetnek.

Luxus kúriaAz emeleten a nyugtató fehér és a galambszürke semlegesebb árnyalatai dominálnak, de textúrából itt sincs hiány. A fennmaradó három hálószoba és fürdő ezt a helyet foglalja el, valamint van itt egy további társalgó, kilátással a lenti medencére és a teraszra.

Luxus kúriaKívül a terasz több ülősarokkal és nagy csoportok számára kialakított szabadtéri konyhával rendelkezik. A kék pult a belső hivatalos étkezőhöz kapcsolódik, sőt a játékos cukorkás árnyalatú jegyek is megismétlődnek a medencében, amely különleges fényeken keresztül képes színt váltani.

Luxus kúriaTovábbi jellemzők a háromkocsis garázs, a lift és a Lumen smart-home technológia.

Luxus kúriaNéhány egyedi részlet a csúcskategóriás divat szeretetéről szól: A bejárati ajtó húzását ugyanaz a művész tervezte, aki a New York-i Barney’s-hoz tervezett, és az udvaron lévő illatos ylang-ylang fa illata az ikonikus Chanel No. 5. parfüm aromájára hivatott emlékeztetni.

Luxus kúria

Az otthon a St. Andrews Country Club része, és közvetlenül a golfpálya mellett fekszik. A vásárlás kötelező része a 150 000 dolláros tagság. Az otthon 12,95 millió dollárért szerepel a One Sotheby’s International Realty társaság kínálatában.

Luxus kúria

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek