Luxusélet a csúcson

Eddig még csak megszállni lehetett a One&Only Resorts-ban, de most már meg is vásárolhatunk egyet a villák közül. Legalábbis egy villa egy részét.


A Concierge Auctions árulja a sziklafal oldalában álló birtokot, mely a One&Only Mandarina helyszíne lesz a mexikói Riviera Nayaritban. A hegyek között, mintegy 245 méteres tengerszint feletti magasságban található lélegzetelállító ingatlan panorámakilátást nyújt a gyönyörű, tiszta strandokra,és a luxusélet csúcsát képviseli.

One&Only
Ez a koronaékszerként emlegetett villa egyike az 55 tervezett villának, melyek a csúcsminőségű üdülő- és lakóparkot fogják alkotni – de ez a villa épült a legkáprázatosabb helyszínre. És a jövőben is ilyen elszigetelt menedékhely marad, hiszen a Sierra del Vallejo hegyeiben elterülő, több ezer állami védelem alatt álló hektárnyi terület garantálja, hogy a kilátás és a nyugalom változatlan maradjon.

One&Only
A 2230 négyzetméteres, monolitikus, fából készült épület nyolc hálószobával rendelkezik, amelyek közül hatból kilátás nyílik az óceánra, és alaprajza szükség esetén rugalmasan alakítható a Studio Caban építészének segítségével. Hasonlóképpen, az aprólékosan összeállított bútorok az új tulajdonos ízléséhez és szokásaihoz szabhatók. Természetesen van egy végtelen medence is, amelyet napozóágyak szegélyeznek.

One&Only
Az otthon közelében mindent megtalálunk, amit Mandarina kínálhat, beleértve a One&Only üdülőhelyet (a híres gyógyfürdővel, strandklubbal és éttermekkel), egy lovaspóló- és lovasklubot és a hamarosan megépülő Rosewood üdülőhelyet. A közeli Sayulita szörfös paradicsom legélvezetesebb szabadidős programját nyújtja a Csendes-óceán partvidékén, míg San Pancho tökéletes helyszín bevásárláshoz és az étkezésekhez.

One&Only
További előny, hogy bármikor igénybe vehetjük a One&Only átfogó concierge-szolgáltatását. Ráadásul az üdülőhely által kezelt bérleti program hihetetlen jövedelmi lehetőségeket kínál, mivel bérbe adhatjuk a kulcsrakész lakást, hogy némi extra bevételhez jussunk.

One&Only
Megjegyeznénk, hogy One&Only egyetlen szelete is sokba kerül. Az ingatlan még soha nem volt eladó, és az árverésen várhatóan 22 és 27 millió dollár közötti összeget érhet el. A licitálás április 21-én kezdődik, a tartalékkeret 19 millió dollár. Azért elég jó vétel, tekintve, hogy olyan, mintha a saját privát üdülőhelyünk lenne.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek